خانه » ♦ خانه و خانواده » مرغ سوخاری

مرغ سوخاری

مرغ سوخاری
مرغ سوخاری

برای سرو مرغ و اسفناج از سس خردلی خوشمزه استفاده می کنیم. می توانید این سس را با استیک و سیب زمینی آب پز هم میل کنید.
مواد لازم :

سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری
موسیر ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری
سینه مرغ ۱/۲ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
اسفناج ۴ پیمانه
طرز تهیه:

۱- بر روی فیله ی مرغ نمک و فلفل بپاشید. در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا روغن زیتون را گرم کنید. مرغ را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تا قهوه ای شود، در آن تفت دهید. درمیان پخت آن را بچرخانید.

۲- به مرغ یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید.حرارت را به متوسط رو به پایین کم کنید، درب ظرف را بگذارید و برای ۴ تا ۶ دقیقه تا مرغ مغزپخت شود، بپزید. مرغ را از ظرف خارج کنید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. آب مرغ راهم درظرفی بریزید و کنار بگذارید.

۳- برای تهیه سس خردل، موسیر خرد شده را در همان ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط، برای حدود ۳ دقیقه تا نرم شود، تفت دهید. سس خردل و سرکه را به مواد اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر بپزید. مواد را از روی حرارت بردارید. کره را به آن ها اضافه کنید و باهم ترکیب کنید.می توانید آب مرغی راکه کنار گذاشته بودید را هم به سس اضافه کنید.

۴- برگ های اسفناج را با نیمی از سس خردل ترکیب کنید.

۵- برای سرو، مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید، از سس خردل روی آن بریزید و با اسفناج سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ سوخاری به همراه اسفناج :

۱- موسیر را ریز خرد کنید.

۲- از یک تکه فیله ی سینه مرغ به وزن حدود ۲۰۰ گرم استفاده کنید.

۳- به حدود ۷۰ گرم اسفناج نیاز دارید.از برگ های ریز اسفناج استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *