قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس

مرصع پلو

این پلو به علت زیبایی به مرصع پلو یا جواهرنشان معروف است و در مجالس و میهمانی های رسمی بسیار پر طرفدار است.

مرصع پلو
مرصع پلو

مواد لازم :
▪️برنج ۱ کیلو
▪️فیله مرغ ۱ کیلو
▪️ پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
▪️نمک ۱ قاشق چایخوری
▪️زردچوبه ۱قاشق چایخوری
▪️کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
▪️زرشک ۱۵۰ گرم
▪️خلال بادام ۱۰۰ گرم
▪️خلال پسته ۱۰۰ گرم
▪️روغن ۱ لیوان
▪️خلال پرتقال ۲ لیوان
▪️پودر هل ۱ قاشق چایخوری
▪️زعفران سائیده شده ۱ قاشق مرباخوری
▪️شکر ۳ قاشق
▪️آب ۱ لیوان

این پلو به علت زیبایی به مرصع پلو یا جواهرنشان معروف است و در مجالس و میهمانی های رسمی بسیار پر طرفدار است.

طرز تهیه:
برنج را در آب خیس کنید و کنار بگذارید. زعفران را نیز در کمی آب جوش حل کنید و نگهدارید.
یک قابلمه بردارید و پیازها را با ۱/۴ لیوان روغن کمی سرخ کنید و وقتی به رنگ طلائی درامدند، فیله های مرغ را با آنها تفت دهید و نمک و زرچوبه را اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه هم زدن مرغها، ۱ لیوان آب روی آنها بریزید و اجازه دهید تا فیله ها به مدت ۱۵ دقیقه خوب بپزند. سپس فیله ها را از آب مرغ بیرون بیاورید.
در تابه ای ۱/۴ لیوان از روغن را بریزید و زرشک و کشمش تمیز شده را در آن تفت دهید و سرخ کنید ۲ قاشق شکر اضافه کنید و هم بزنید. خلال پرتقال را نیز جداگانه با ۱ قاشق شکر و خلالهای بادام خوب تفت دهید.
برنج را آبکش کنید. قابلمه مورد نظر را حاضر کنید و نصف روغن باقی مانده را کف آن بریزید. نصف برنج را در قابلمه بریزید و فیله ها را روی آن قرار دهید. نصف از برنج باقی مانده را بریزید و نصف خلال پرتقال و بادام را روی آن بریزید. بقیه برنج را اضافه کنید و ۱/۳ لیوان آب دور مواد قابلمه بریزید و در آن را بگذارید.
هنگامی که در قابلمه عرق کرد، آب مرغ را صاف کنید و با روغن باقی مانده و مخلوط زعفران و آبجوش روی پلو بریزید و آن را دم کنید.
وقتی پلو دم کشید دیس زیبایی را حاضر کنید و پلو را یکی در میان با مخلوط زرشک و کشمش درون دیس بکشید. در نهایت برای تزئین روی پلو می توانید مقداری از مخلوط زرشک و کشمش، و نصف خلال بادام و پرتقال را همراه با مقداری پلو زعفرانی روی مرصع پلو قرار دهید تا زیباتر شود.

⭐️نکته: مرصع پلو را می توان به روشهای گوناگون طبخ کرد. دستور ساده برای افراد مبتدی آن است که هرکدام از مواد را جداگانه بپزند و در مرحله آخر باهم مخلوط کنند و فقط برای خوشرنگ و طعم شدن برنج در مرحله دم کردم از آب مرغ صاف شده و مخلوط زعفران آب شده استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی

Taco

طرز تهیه تاکوی گوشت با سس سیراچای تند بادام

طرز تهیه غذای خوشمزه تاکوی گوشت با سس کره یا روغن بادام را با سس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *