خانه » ♦ خانه و خانواده » مارمالاد کدوحلوایی

مارمالاد کدوحلوایی

مارمالاد کدوحلوایی
                         مارمالاد کدوحلوایی

 

مواد لازم:

کدوحلوایی رنده شده:یک لیوان

پودر قند یک و نیم لیوان

کره ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل ۱/۸ قاشق چای خوری

آب ۱/۳ لیوان

آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کدوحلوایی را پوست کنده و رنده کنید داخل ماهی تابه ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنیدو تفت دهید تا آب کدو کشیده شده و نرم شود .پس از نرم شدن کدو حلوایی پودر قند و آب را اضافه کنید و تفت دهید تا آب کدو بخار شود .(در این مرحله کذو شفاف میشود)

پس از شفاف شدن کدو پودر هل و یک قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کنید .(در صورت تمایل میتوانید مقداری بادام زمینی یا گردوی بوداده داخل این مارمالاد استفاده کنید)

سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید .

نکته ها: برای خوش رنگ تر شدن این مارمالاد میتوانید از مقداری زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید

نوش جان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *