مواد لازم:
کدوحلوایی رنده شده:یک لیوان
پودر قند یک و نیم لیوان
کره ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۸ قاشق چای خوری
آب ۱/۳ لیوان
آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کدوحلوایی را پوست کنده و رنده کنید داخل ماهی تابه ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنیدو تفت دهید تا آب کدو کشیده شده و نرم شود .پس از نرم شدن کدو حلوایی پودر قند و آب را اضافه کنید و تفت دهید تا آب کدو بخار شود .(در این مرحله کذو شفاف میشود)
پس از شفاف شدن کدو پودر هل و یک قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کنید .(در صورت تمایل میتوانید مقداری بادام زمینی یا گردوی بوداده داخل این مارمالاد استفاده کنید)
سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید .
نکته ها: برای خوش رنگ تر شدن این مارمالاد میتوانید از مقداری زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید
نوش جان