قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » لواشک زرد آلو

لواشک زرد آلو

لواشک زرد آلو
لواشک زرد آلو

با توجه به تنوع میوه‌ها در فصل تابستان، شما می‌توانید از میوه‌هایی که در یخچال به مدت طولانی ‌باقی مانده است و تازگی اولیه را ندارد، در تهیه‌ی انواع لواشک‌ها استفاده کنید که علاوه بر لذیذ بودن، جایگزین مناسبی است برای دیگر تنقلات موجود در بازار می‌باشد.
مواد لازم:
۱ کیلو زردآلو
نصف لیوان آب
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
هسته‌ی زردآلوها را جدا می‌کنیم و در قابلمه‌ای با کمی آب، نمک و یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید. سپس حرارت را کم می‌کنیم تا زردآلو‌ها نرم شده و به راحتی پوره شوند.
زردآلوهای پخته شده را پس از خنک شدن در یک صافی می‌ریزیم و صاف می‌کنیم.
یک ظرف مسطح چینی یا پلاستیکی را چرب کرده (روغن مایع به اندازه‌ای باشد که یک لایه‌ی نازک از ظرف را بپوشاند) و زردآلوهای صاف شده را در آن ‌می‌ریزیم.
ظرف را کنار پنجره‌ای نورگیر می‌گذاریم. روی لواشک کمی نمک می‌پاشیم و به مدت چند روز اجازه می‌دهیم تا خشک شود.
پس از آماده شدن، لواشک را با کمک یک چاقو از ظرف جدا می‌کنیم.
نکته۱
می‌توانید این لواشک را در فریزر به مدت طولانی‌تری نگهداری کنید.
نکته۲
این لواشک را می‌توانید با پوشش توری مناسب در خارج از ساختمان و جلوی آفتاب، خشک کنید.
نکته۳
از میوه‌هایی مثل آلبالو، شا‌توت، گوجه‌سبز، گیلاس، آلوزرد و… در تهیه‌ی لواشک می‌توان استفاده کرد.

مطلب پیشنهادی

ژله به شکل نیمرو

طرز تهیه ژله به شکل تخم مرغ مواد لازم: ژله موز  نصف بسته شیر ولرم  …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *