خانه » ♦ خانه و خانواده » لواشک زرد آلو

لواشک زرد آلو

لواشک زرد آلو

لواشک زرد آلو

با توجه به تنوع میوه‌ها در فصل تابستان، شما می‌توانید از میوه‌هایی که در یخچال به مدت طولانی ‌باقی مانده است و تازگی اولیه را ندارد، در تهیه‌ی انواع لواشک‌ها استفاده کنید که علاوه بر لذیذ بودن، جایگزین مناسبی است برای دیگر تنقلات موجود در بازار می‌باشد.
مواد لازم:
۱ کیلو زردآلو
نصف لیوان آب
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
هسته‌ی زردآلوها را جدا می‌کنیم و در قابلمه‌ای با کمی آب، نمک و یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید. سپس حرارت را کم می‌کنیم تا زردآلو‌ها نرم شده و به راحتی پوره شوند.
زردآلوهای پخته شده را پس از خنک شدن در یک صافی می‌ریزیم و صاف می‌کنیم.
یک ظرف مسطح چینی یا پلاستیکی را چرب کرده (روغن مایع به اندازه‌ای باشد که یک لایه‌ی نازک از ظرف را بپوشاند) و زردآلوهای صاف شده را در آن ‌می‌ریزیم.
ظرف را کنار پنجره‌ای نورگیر می‌گذاریم. روی لواشک کمی نمک می‌پاشیم و به مدت چند روز اجازه می‌دهیم تا خشک شود.
پس از آماده شدن، لواشک را با کمک یک چاقو از ظرف جدا می‌کنیم.
نکته۱
می‌توانید این لواشک را در فریزر به مدت طولانی‌تری نگهداری کنید.
نکته۲
این لواشک را می‌توانید با پوشش توری مناسب در خارج از ساختمان و جلوی آفتاب، خشک کنید.
نکته۳
از میوه‌هایی مثل آلبالو، شا‌توت، گوجه‌سبز، گیلاس، آلوزرد و… در تهیه‌ی لواشک می‌توان استفاده کرد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.