
مواد لازم:
بادنجان یک کیلوگرم
سینه مرغ ۳۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز دو عدد
تخممرغ سه الی چهار عدد
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
آب گوجهفرنگی دو پیمانه
روغن مایع و آرد سفید به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
بادنجانها را با پوست از طول به صورت ورقهای برش میدهیم. تخممرغها را در کاسهای شکسته، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم. ورقههای بادنجان را در این مخلوط زده بعد در آرد سفید غلتانده و در روغن داغ سرخ میکنیم. پیازها را خرد کرده و سرخ میکنیم. قارچهای اسلایس شده را با پیاز تفت میدهیم، سینه مرغ خرد شده را هم اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم. آب گوجهفرنگی را هم اضافه کرده، نمک و فلفل زده و در آن را میبندیم تا آب آن کشیده شود.
یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب میکنیم و کمی از آب سس را در کف آن میریزیم. بادنجانها را در کف ظرف یک لایه میچینیم، از مواد روی آن میریزیم و پخش میکنیم. مقداری پنیر پیتزا رنده شده میریزیم و در ردیف دوم بادنجانها را در جهت دیگر میچینیم و از مواد سس روی آن ریخته و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم. سپس در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا روی لازانیا طلایی شود.