قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » لازانیا بادنجان

لازانیا بادنجان

لازانیا بادنجان
لازانیا بادنجان

مواد لازم:

بادنجان               یک کیلوگرم

سینه‌ مرغ            ۳۵۰ گرم

قارچ                  ۲۰۰ گرم

پیاز                     دو عدد

تخم‌مرغ                سه الی چهار عدد

پنیر پارمزان          ۱۰۰ گرم

آب گوجه‌فرنگی       دو پیمانه

روغن مایع و آرد سفید      به میزان لازم

 پنیر پیتزا              به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه       به میزان لازم

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را با پوست از طول به صورت ورقه‌ای برش می‌دهیم. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را با هم مخلوط می‌کنیم. ورقه‌های بادنجان را در این مخلوط زده بعد در آرد سفید غلتانده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. پیازها را خرد کرده و سرخ می‌کنیم. قارچ‌های اسلایس شده را با پیاز تفت می‌دهیم، سینه مرغ خرد شده را هم اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. آب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده، نمک و فلفل زده و در آن را می‌بندیم تا‌ آب آن کشیده شود.

یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب می‌کنیم و کمی از آب سس را در کف آن می‌ریزیم. بادنجان‌ها را در کف ظرف یک لایه می‌چینیم، از مواد روی آن می‌ریزیم و پخش می‌کنیم. مقداری پنیر پیتزا رنده شده می‌ریزیم و در ردیف دوم بادنجان‌ها را در جهت دیگر می‌چینیم و از مواد سس روی آن ریخته و پنیر پیتزا را اضافه می‌کنیم. سپس در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا روی لازانیا طلایی شود.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ناگت مرغ

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۴۰ دقیقه مواد لازم برای ۴ نفر: سینه مرغ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *