قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » کیک پنیر و ژامبون

کیک پنیر و ژامبون

کیک پنیر و ژامبون میان وعده خوشمزه و فوری

کیک پنیر و ژامبون
کیک پنیر و ژامبون

مواد لازم:

• ۱۲ عدد نان تست

• ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای

• نصف پیمانه سس مایونز

• سه برگ کاهو

• یک عدد گوجه فـرنگی درشـت

• ۵۰ گرم خیارشور

• ۱۵۰ گرم ژامبون گوشت

طرز تهیه

۱٫ چهار عدد نان تست را کنار هم قرار داده و آنها را به شکل دایرهای به قطر کف قالب کمربندی کوچک برش میزنیم. این کار را با باقیمانده نانها نیز انجام میدهیم و به این ترتیب نان را برای سه طبقه کیک آماده میکنیم.

۲٫ خیارشور و گوجه فرنگی را به صورت ورقه های نازک خرد کرده و قسمت سفت انتهایی برگهای کاهو را بریده و جدا میکنیم. کف قالب کمربندی را با یک لایه نان میپوشانیم. در کاسه های پنیر خامه ها و مایونز را با چنگال خوب زده تا نرم، لطیف و بدون گلوله شود.

۳٫ حالا روی نانهای داخل قالب یک لایه کرم پنیری مالیده و روی آن ورقهای ژامبون، کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی قرار میدهیم و یک لایه دیگر نان دیگر گذاشته و با دست کمی فشار داده تا مواد خوب به هم بچسبند، دوباره روی نان کمی کرم پنیری مالیده و مثل مرحله اول ژامبون، گوجه فرنگی، خیارشور و کاهو گذاشته و در آخر نیز دوباره نان قرار داده و فشار میدهیم.

۴٫ در این مرحله روی کیک را با سلفون پوشانده و یک شیء سنگین روی آن قرار داده و برای دو ساعت قالب را در یخچال میگذاریم تا کاملا مواد پرس شوند.

۵٫ قالب را از یخچال خارج کرده، کمربند را باز کرده و اردور را به ظرف سرو منتقل کرده و با باقی مانده کرم پنیری اطراف و روی آن را پوشانده و تزیین میکنیم و مجددا برای یک ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو میکنیم.

نوش جان

مطلب پیشنهادی

کیک باقلوا

  چی لازم دارم؟ تخم مرغ : ۳ عدد شکر : ۱ پیمانه روغن : …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *