
مواد لازم :
دو پیمانه دانه انار
پودر کارامل برای تزیین
برای تهیه کرم کاستارد
شیر ۲ پیمانه
شکرنصف پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر سرد، نشاسته ذرت و شکر را با هم حل میکنیم، بعد تخم مرغ هارا اضافه کرده وبا مخلوط کن ، خوب مخلوط میکنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا غلیظ و مثل فرنی بشه.بعد از اینکه سفت شد، از روی شعله بر میداریم و بهش وانیل یا هر اسانس دیگه ای که دوست داریم اضافه میکنیم و هم میزنیم .بعد از سرد شدن، کرم کاستاردرو با قیف مخصوص داخل گیلاس های پایه بلند ریخته و با دانه های انار و کمی پودر کارامل تزیین میکنیم.