خانه » ♦ خانه و خانواده » کباب حسینی

کباب حسینی

کباب حسینی

کباب حسینی

 

مواد اولیه برای درست کردن کباب حسینی تعداد ۶ نفر
گوشت ۱کیلوگرم (مغز ران گوسفند با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی)
پیاز۲عدد
فلفل دلمه ای ۲عدد
گوجه فرنگی۴عدد
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
کره ۱۰۰گرم
روغن ۷۵گرم
رب ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه کباب حسینی :
ابتدا گوشتها را به صورت دراز دراز و کبابی برش داده (حدوداً ۱/۵ تا ۲ سانت ضخامت داشته باشد) و حداقل به مدت ۳ ساعت در پیاز خلال شده و زعفران و آبلیمو، نمک ،فلفل و سایر افزودنی های دلخواه مثل برگ بو و …می خوابانیم. سپس گوشتها را به سیخ کشیده به طوری که یک در میان گوشت و پیاز باشد و اگر از فلفل دلمه ای نیز استفاده می کنیم می توان آن را میان گوشت و پیاز اضافه کرد .
بعد داخل قابلمه ای که از قبل با یک لایه پیاز حلقه شده یا گوجه فرنگی حلقه شده چیده ایم روی هم می گذاریم.در آخر یک لیوان آب جوش داخل قابلمه می ریزیم و دو قاشق غذاخوری رب اضافه می کنیم و به مدت یک ساعت با حرارت کم می گذاریم تا بخارپز شود.در اواخر پخت زعفران دم کرده نیز روی گوشتها می ریزیم.

نکات:
۱)کباب حسینی را به طرق مختلف تهیه می کنند. می توان فلفل دلمه ای را به سیخ نکشیده و همراه گوجه فرنگی لابه لای سیخهای چوبی داخل قابلمه چید.
۲)بعضی از رب گوجه فرنگی در تهیه این غذا استفاده نمی کنند.البته اگر رب نمیزنید باید زعفران بیشتری استفاده کنید.
۳)طریقه سنتی و دستور پخت اصیل این غذا فلفل دلمه ای ندارد اما اگر فلفل دلمه ای را اضافه کنیم خوشمزه تر می شود.

نوش جان

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.