قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » کباب حسینی

کباب حسینی

کباب حسینی
کباب حسینی

 

مواد اولیه برای درست کردن کباب حسینی تعداد ۶ نفر
گوشت ۱کیلوگرم (مغز ران گوسفند با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی)
پیاز۲عدد
فلفل دلمه ای ۲عدد
گوجه فرنگی۴عدد
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
کره ۱۰۰گرم
روغن ۷۵گرم
رب ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه کباب حسینی :
ابتدا گوشتها را به صورت دراز دراز و کبابی برش داده (حدوداً ۱/۵ تا ۲ سانت ضخامت داشته باشد) و حداقل به مدت ۳ ساعت در پیاز خلال شده و زعفران و آبلیمو، نمک ،فلفل و سایر افزودنی های دلخواه مثل برگ بو و …می خوابانیم. سپس گوشتها را به سیخ کشیده به طوری که یک در میان گوشت و پیاز باشد و اگر از فلفل دلمه ای نیز استفاده می کنیم می توان آن را میان گوشت و پیاز اضافه کرد .
بعد داخل قابلمه ای که از قبل با یک لایه پیاز حلقه شده یا گوجه فرنگی حلقه شده چیده ایم روی هم می گذاریم.در آخر یک لیوان آب جوش داخل قابلمه می ریزیم و دو قاشق غذاخوری رب اضافه می کنیم و به مدت یک ساعت با حرارت کم می گذاریم تا بخارپز شود.در اواخر پخت زعفران دم کرده نیز روی گوشتها می ریزیم.

نکات:
۱)کباب حسینی را به طرق مختلف تهیه می کنند. می توان فلفل دلمه ای را به سیخ نکشیده و همراه گوجه فرنگی لابه لای سیخهای چوبی داخل قابلمه چید.
۲)بعضی از رب گوجه فرنگی در تهیه این غذا استفاده نمی کنند.البته اگر رب نمیزنید باید زعفران بیشتری استفاده کنید.
۳)طریقه سنتی و دستور پخت اصیل این غذا فلفل دلمه ای ندارد اما اگر فلفل دلمه ای را اضافه کنیم خوشمزه تر می شود.

نوش جان

 

مطلب پیشنهادی

کباب ترکی مرغ ( غذای ترکی )

مواد لازم : برای ۳ نفر گوشت فیله مرغ ۳۰۰ گرم قارچ ورقه شده ۲۰۰ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *