خانه » ♦ خانه و خانواده » ۲ روش، طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

۲ روش، طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

دو روش برای تهیه کالباس خانگی مرغ

کالباس خانگی

کالباس خانگی

روش اول طرز تهیه کالباس خانگی مرغ

مواد لازم:

  • سینه مرغ بدون استخوان … ۱ عدد متوسط
  • سیر ۳ حبه
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری سر خالی
  • نمک ۱ قاشق چایخوری پر
  • زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
  • هل ساییده نصف قاشق مرباخوری
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی ۱ عدد
  • قارچ پخته و ریز شده مکعبی ۲ عدد متوسط

طرز تهیه:
سینه مرغ رو همراه با سیر ۲ بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا ۱۰ سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت ۸۰ دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی خوشمزه و سالم. نوش جان .
.

من فقط به جای قارچ از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کردم

 

روش دوم طرز تهیه کالباس خانگی مرغ

مواد لازم :

 مرغ درشت  یک عدد
مغز نان ساندویچی خرد شده ۳قاشق غذا خوری
سیر ۳ الی ۴ حبه درشت
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
سایر ادویه ها در صورت تمایل
باقلا یامغز پسته ۱ قاشق غذا خوری
هویج قطعه قطعه شده و پخته ۱/۵ قاشق غذا خوری
سلو فون ۱متر

طرز تهیه :
پوست و چربی و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید . مغز نان ساندویچی را خیس کرده و با نمک و ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

یک سر سلو فون ( من از مارک لایه محافظ پیام استفاده میکنم ) را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا (یا پسته )و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد . وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمیدهد .

بعد به کمک دست سلوفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید و در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید و چون براحتی روی هم قرار میگیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمیشود یکسر کالباس را با سیمهای مخصوص بسته بندی محکم ببندید و از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار میدهید سفت باشد سپس سر دیگر را هم با همان سیمها ببندید .

ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد و آب در ظرف ریخته روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید . نگته مهم این است که آب حدافل ۲ سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود .
بعد از اینکه پخته شد کالباس رادر یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود و بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد .
بهترین روش جایگزین سلوفون،  استفاده از روده گوسفند است که متاسفانه دسترسی به آن مشکل میباشد .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.