خانه » ♦ خانه و خانواده » غذاهای ناب جنوب(۲)

غذاهای ناب جنوب(۲)

دو پیازه میگو
دو پیازه میگو

دو پیازه میگو

مواد لازم

•    ۵۰۰ گرم
میگو
پاک شده
•    ۱ کیلوگرم پیاز
•    ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
•    ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن
•    نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

۱٫ پیازها را خلالی کنید.
میگو
ها را نیز بشویید و پس از خشک شدن، آنها را در قابلمه بریزید و پیاز را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا در طول پخت آب پیاز به خورد
میگو
ها بروند. باید در قابلمه بسته باشد. حدود ۲ تا ۳ دقیقه کافی است.

۲٫ سپس روغن بریزید و
میگو
ها را سرخ کنید.

۳٫ در آخر، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.

==============================

دلمه ماهی با سس پنیر

دلمه ماهی با سس پنیر
دلمه ماهی با سس پنیر

مواد لازم

•    ۱۰۰ گرم برگ
اسفناج
درشت
•    ۱ عدد لیمو ترش
•    ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
•    نصف پیمانه آب ماهی
•    ۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
•    ۴ عدد فیله ماهی (هر کدام ۱۵۰ گرم)
•    نمک و فلفل سیاه
•    ۱۰۰ گرم
پنیر
خامه ای

طرز تهیه

۱٫ در یک کاسه بزرگ، سیر رنده شده، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد ماهی ها بروند.

۲٫ برگ های
اسفناج
را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید و سپس در سینی بچینید. فیله های ماهی را روی آنها قرار دهید و رول کنید.

۳٫ رول های آماده را به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید.

۴٫ آب ماهی را با
پنیر
خامه ایی و پیازچه خرد شده مخلوط کنید و ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شوند.

۵٫ رول‌های پخته شده ماهی را در ظرف بچینید و سس
پنیر  را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *