
سالاد خرما
مواد لازم
• یک پیمانه خرمای سفت و خرد شده
• دو پیمانه جوانه ماش
• نصف پیمانه ریحان بنفش خرد شده
• نصف پیمانه بادام بو داده
• ۲ عدد سیب ترش تازه
• نصف پیمانه
پنیر
سفید خرده شده
• نصف پیمانه
پنیر
پیتزا
مکعبی
• نصف پیمانه کنجد بوداده
• دو پیمانه
اسفناج
خرد شده
• دو پیمانه کاهوی خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• روغن کنجد
• نان تست (به تعداد نفرات)
طرز تهیه
۱٫ در یک کاسه، جوانه ماش،
اسفناج
و کاهو را با هم مخلوط و روغن زیتون و روغن کنجد را به آنها اضافه کنید. روی کاسه را با پل
استیک
بپوشانید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۲٫ در این فاصله، سیب را با پوست خرد کنید و به همراه ریحان خرد شده، خرما، خلال بادام،
پنیر
و کنجد به ظرف
سالاد
اضافه کنید. آنها را هم بزنید و ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا همه طعم ها به خرد هم بروند.
۳٫ این
سالاد
را با نان تست سرو کنید.
================================
قلیه تخم مرغ

مواد لازم
• ۵ عدد تخم مرغ
• یک پیمانه آرد گندم
• ۵۰۰ گرم سبزی ماهی (گشنیز – شوید)
• پیاز و سیر
• ۱ قاشق غذاخوری تمبرهندی
• روغن
• نمک و زردچوبه و گرد لیمو
طرز تهیه
۱٫ ابتدا پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس، سبزی ماهی خرد شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا آب سبزی کشیده شود.
۲٫ تخممرغ ها را به همراه رب گوجهفرنگی به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳٫ در این مرحله، تمبرهندی و آرد گندم را در آب حل کنید و به مایه
بیف
زایید.
۴٫ در آخر زردچوبه، نمک، گردلیمو و دو پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم قوام بیاید.