قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » غذاهای جنوب(۳)

غذاهای جنوب(۳)

سالاد خرما
سالاد خرما

سالاد خرما

مواد لازم

• یک پیمانه خرمای سفت و خرد شده
• دو پیمانه جوانه ماش
• نصف پیمانه ریحان بنفش خرد شده
• نصف پیمانه بادام بو داده
• ۲ عدد سیب ترش تازه
• نصف پیمانه
پنیر
سفید خرده شده
• نصف پیمانه
پنیر
پیتزا
مکعبی
• نصف پیمانه کنجد بوداده
• دو پیمانه
اسفناج
خرد شده
• دو پیمانه کاهوی خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• روغن کنجد
• نان تست (به تعداد نفرات)

طرز تهیه

۱٫ در یک کاسه، جوانه ماش،
اسفناج
و کاهو را با هم مخلوط و روغن زیتون و روغن کنجد را به آنها اضافه کنید. روی کاسه را با پل
استیک
بپوشانید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۲٫ در این فاصله، سیب را با پوست خرد کنید و به همراه ریحان خرد شده، خرما، خلال بادام،
پنیر
و کنجد به ظرف
سالاد
اضافه کنید. آنها را هم بزنید و ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا همه طعم ها به خرد هم بروند.

۳٫ این
سالاد
را با نان تست سرو کنید.

================================

قلیه تخم مرغ

قلیه تخم مرغ
قلیه تخم مرغ

مواد لازم

•    ۵ عدد تخم‌ مرغ‌
•    یک پیمانه آرد گندم‌
•    ۵۰۰ گرم سبزی‌ ماهی‌ (گشنیز – شوید)
•    پیاز و سیر
•    ۱ قاشق‌ غذاخوری‌ تمبرهندی
•    روغن‌
•    نمک‌ و زردچوبه‌ و گرد لیمو

طرز تهیه

۱٫ ابتدا پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس، سبزی ماهی خرد شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا آب سبزی کشیده شود.

۲٫ تخم‌مرغ ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳٫ در این مرحله، تمبرهندی و آرد گندم  را در آب حل کنید و به مایه
بیف
زایید.

۴٫ در آخر زردچوبه‌، نمک‌، گردلیمو و دو پیمانه آب‌ را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم قوام بیاید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *