مواد لازم :
چای سبز | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
هل خرد شده | ۸ قطعه |
آب جوش | ۲ لیوان |
نعناع سبز | کمی |

روش نگهداری و دم کردن چای سبز :
برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. برای هر نفر ۱ قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، ۱ لیوان آب داغ با دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید. چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.