خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه پیراشکی توپی

طرز تهیه پیراشکی توپی

پیراشکی توپی
پیراشکی توپی

مواد لازم :
آرد ساده – ۱۶۰ گرم
شکر – ۶۰ گرم
تخم مرغ – ۱ عدد
شیر – ۱۲۵ میلی لیتر
کره – ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر – ۲ قاشق چایخوری
نمک – ½ قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردن – به میزان لازم

مواد لازم برای روی پیراشکی
پودر شکر – به میزان لازم
پودر دارچین – به میزان لازم

دستور تهیه :

آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده، سپس شیر، تخم مرغ و کره آب شده را به آنها اضافه میکنیم. مواد را با همزن میزنیم تا با هم مخلوط شوند. احتیاجی به هم زدن زیاد نیست. روغن مخصوص سرخ کردن را داخل سرخ کن ریخته و آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم میکنیم (اگر سرخ کن شما تنظیمات خاص ندارد، منتظر بمانید تا روغن کاملا داغ شود).

بعد از داغ شدن روغن، یک قاشق چایخوری از مواد برداشته و توپهای کوچک را درون روغن داغ سرخ میکنیم تا پیراشکیها پف کرده و روی آنها کاملا طلایی شود. بسته به اندازه سبد سرخ کن، همزمان چند پیراشکی را با هم سرخ میکنیم. در صورت نداشتن سرخ کن، قابلمهای کوچک با دیوارهای بلند انتخاب کرده و یک سوم آن را از روغن پر کنید. روغن را روی شعله متوسط ِ رو به زیاد کاملا داغ کرده و پیراشکیها را درون روغن سرخ کنید (برای مطمئن شدن از داغ بودن روغن، کمی از خمیر پیراشکی داخل روغن بریزید، اگر سریع پف کرد روغن داغ شده است).

پیراشکیها را بعد از سرخ کردن روی کاغذ مخصوص یا دستمال کاغذی آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس پودر شکر و پودر دارچین را را هم مخلوط کرده و روی پیراشکیها میپاشیم. پیراشکیها همراه با شیر یا چای، عصرانه بی نظیری هستند.

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر لذیذ موز و شکلات و گردو

این دسر نه تنها ظاهر بسیار زیبایی داره بلکه طعم بسیار لذیذی هم داره. بچه …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *