خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه پلو بادنجان

طرز تهیه پلو بادنجان

 پلو بادنجان

پلو بادنجان

مواد اولیه:
برنج دو پیمانه
گوشت ماهیچه ۵۰۰ گرم
پیاز برای سرخ کردن دو عدد
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
بادنجان قلمی یک کیلوگرم
زعفران حل کرده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه پلویی به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا پیازهای خرد شده و نمک و فلفل را سرخ کرده وقتی که طلایی شد گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و با رب گوجه‌فرنگی تفت می‌دهیم و کمی آب اضافه می‌کنیم تا گوشت‌‌ها بپزد، برنج را آبکش کرده و مواد گوشتی را به همراه ادویه پلویی لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا زمانی که برنج دم بکشد، بادنجان‌‌ها را پوست گرفته و در روغن سرخ می‌کنیم و در هنگام سرو روی برنج قرار می‌دهیم. می‌توانیم کمی از برنج را زعفرانی کرده و همراه بادنجان برای تزیین پلو استفاده کنیم.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.