خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه پروفیترول پنیر و قارچ

طرز تهیه پروفیترول پنیر و قارچ

پروفیترول پنیر و قارچ
پروفیترول پنیر و قارچ

موارد لازم

200 گرم قارچ شسته و ورقه شده
کره 130 گرم
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
پنیر سفید 75 گرم
پنیر رنده شده گودا یا پارمزان 200 گرم
نمک و فلفل

طرز تهیه

قارچ ها را با کمی کره روی حرارت تند تفت دهید . آبکش که کشیده شد بگذارید خنک شود . دریک قابلمه 250 لیتر آب ریخته . 80 گرم کره و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تاجوش بیاید . سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و آرد را آرام آرام داخل آ بریزید و با قاشق چوبی هم بزنین . حالا دوباره قابلمه را روی آتش قرار دهید و به همزدن ادامه دهید . تا خمیر غلیظ شود . خمیر باید سفت و از بدنه ظرف کاملا جدا شود . قابلمه را از روی حرارت بردارید . یکی یکی تخم مرغ ها را شکسته و به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنین تا مخلوط و یکدست شود.

وقتی که خمیر به قدری سفت شد که بشود آن را داخل سینی گلوله گلوله ریخت ، خمیر آماده شده . روی سینی فر را کاغذ چرب کشیده و گلوله ها را به فاصله 6 – 5 سانتیمتری در کنار هم قرار دهید و  فر از قبل داغ شده را روی 180 درجه تنظیم کرده و 25 دقیقه طبخ نمایید . هنگامی که پروفیترول ها سرد شدند آنها را از وسط نصف کرده و یا مانند ظرف در دار رویه آن را جدا کنید و از مواد قارج و پنیر و یا سبزیجات تفت داده شده با پنیر و یا مواد دلخواه پر نمایید . و حدود 10 دقیقه دوباره توی فر گذاشته تا پنیر ذوب بشود .

 

مطلب پیشنهادی

متن هایی از نوحه های محرم

ساربانا مهلتی دارم در این جا مشگلی رفته از دستم گلی از وی نبردم حاصلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *