خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه لازانیا مرغ به سبکی جدید

طرز تهیه لازانیا مرغ به سبکی جدید

لازانیا مرغ به سبکی جدید

لازانیا مرغ به سبکی جدید

مواد لازم
لازانیا : ۸ ورقه
پنیر خامه ای نرم شده با پشت قاشق نرم شده است : ۲۲۵ گرم
شیر : ۱٫۲ پیمانه
پنیر پارمزان : ۱٫۴ پیمانه
تره تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
مرغ پخته خرد شده : ۱٫۲ پیمانه
کلم بروکلی یخ زدایی شده و خشک شده و خرد شده : ۱٫۲ پیمانه
فلفل قرمز شیرین کبابی کنسروی خرد شده : ۱٫۲ پیمانه
فلفل سیاه : ۱٫۸ قاشق غذاخوری
سس مارینارا : ۱ پیمانه ( پس از طرز تهیه غذا در انتهای مطلب روش تهیه سس مارینارا آورده خواهد شد
طرز تهیه
۱ – فر را بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کرده و بگذارید تا گرم شود . بر طبق دستورالعمل درج شده بر روی جعبه ورقه های لازانیا را بپزید و آبکشی نمایید . پس از آبکش کردن ورقه های لازانیا را از وسط بریده و کنار بگذارید .

۲ – برای درست کردن سس سفید در یک کاسه متوسط با استفاده از میکسر برقی که بر روی سرعت متوسط تنظیم شده است پنیر خامه ای را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط نمایید . به تدریج شیر را اضافه نموده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست آید . این مایه یکدست را به ترکیب پنیر پارمزان و تره اضافه نمایید .

۳ – برای درست کردن مایه وسط ورقه های لازانیا نیمی از سس سفید آماده شده را به همراه مرغ ، کلم بروکلی ، فلفل قرمز کبابی و فلفل سیاه مخلوط نمایید . ورقه های لازانیا را پهن کرده و مقداری از این مخلوط را در انتهای ورقه ریخته و ورقه های لازانیا را بصورت رولت رول نمایید . انتهای ورقه ها را به هم بچسبانید تا باز نشود و مایه درون آنها بیرون نریزد . لازانیاهای رول شده را در یک ظرف مستطیلی شکل بچینید .

۴ – یک فنجان سس مارینا را را بر روی لازانیاهای رول شده بریزید . روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید .

روش تهیه سس مارینارا :

مواد لازم :
سه قاشق سوپ خوری روغن زیتون
۴ حبه بزرگ سیر خرد شده
یک عدد پیاز خرد شده
۲۵۰ گرم قارچ خرد شده
۸۰۰ گرم گوجه فرنگی پوست گرفته و پخته شده
یک قاشق سوپ خوری پونه
یک قاشق سوپ خوری جعفری
یک قاشق سوپ خوری ریحان
نصف قاشق چای خوری نمک دریایی
دو قاشق سوپ خوری شهد میوه
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
شش برگ ریحان تازه خرد شده

طرز تهیه :
در یک قابلمه سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . قارچها را به آن اضافه کرده و به پختن ادامه دهید . گوجه فرنگی ها را در مخلوط کن به مدت ۱۰ ثانیه تبدیل به پوره کنید . یا با یک چنگال آنها را له کرده و سپس به مخلوط اضافه کنید . بقیه مواد را به آن افزوده و بدون اینکه در قابلمه را ببندید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید و هر از گاهی آن را هم بزنید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.