قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه کیک گلابی و بادام

طرز تهیه کیک گلابی و بادام

کیک گلابی و بادام
کیک گلابی و بادام

مـواد لازم:

گــلابی: هشت عدد

آب:  دو و نیم پیمانه (۶۲۵ میلی‌لیتر)

رنده پوسـت لیموترش: یک قاشق چایخوری

شکر: ۳۸۵ گرم

وانیل: نصف قاشــق چایخوری

کره: ۱۲۵ گرم

تخــم‌مرغ: سه عدد

ماست خامه‌ای: ۱۶۰ گرم

آرد: ۲۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر: یک و نیم قاشــق چایخوری

بادام خرد و تست شده: ۱/۴پیمانه

شکلات چیپسی: ۴۰ گرم

بادام پوست گرفته شده: ۶۰ گرم

 طرز تهیه:

 گلابی‌ها را پوست کنده و کنار می‌گذاریم. آب را به همراه یک پیمانه از شکر (۲۰۰ گرم)، رنده پوست لیمو و نیمی از وانیل داخل ظرفی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی شکر ذوب و آب جوش آمد، گلابی‌ها را اضافه کرده، حرارت را کم می‌کنیم و حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا گلابی‌ها کمی نرم و لطیف شوند. حال گلابی‌ها را از ظرف خارج کرده و بقیه شیره را می‌گذاریم تا بجوشد و حجم آن به نصف کاهش یابد، سپس شیره را کنار گذاشته تا کاملا خنک شود.

فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌‌گراد گرم می‌کنیم. باقیمانده شکر و کره را که به دمای محیط رسیده، با همزن برقی می‌زنیم تا پوک شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده، بقیه وانیل را نیز می‌افزاییم و بعد از هر بار اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها، در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. در این مرحله ماست خامه‌ای و دو قاشق سوپخوری از شیره سرد شده را افزوده و مواد را هم می‌زنیم. آرد مخلوط شده با بیکینگ‌پودر، بادام خرد شده، شکلات و همچنین بادام درسته را اضافه کرده، هم می‌زنیم. مواد را درون قالب می‌ریزیم و گلابی‌ها را روی کیک چیده و به آرامی فشار می‌دهیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت و نیم می‌گذاریم. کیک را از فر خارج کرده، بعد از ۱۰ دقیقه از قالب در آورده و بقیه شیره را با قلم‌مو روی کیک می‌مالیم.

 نکته:

می‌توانید برای تزیین این کیک از نارگیل یا شکلات چیپسی استفاده کنید.

برای تست شدن بادام، می‌توانید آنها را درون یک تابه روی حرارت کم تست کنید.

مطلب پیشنهادی

آموزش چیزکیک دو رنگ بدون فر

طرز تهیه این چیز کیک بسیار راحت بوده و بدون نیاز به فر می باشد. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *