خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه غذای چینی و خوشمزه ی سان چوی بو

طرز تهیه غذای چینی و خوشمزه ی سان چوی بو

سان چوی بو، غذا خوشمزه چینی! 

اگر هوس یک شام به سبک چینی دارید، اما نمی‌دانید دقیقا چه می‌خواهید، این غذای سریع و سالم را امتحان کنید تا مشتری دائمی آن شوید.

سان چوی بو
سان چوی بو

مواد لازم برای ۴ نفر:
کاهو پیچ درشت      یک عدد
روغن مایع      ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه      ۴ عدد، ورقه‌ورقه
مرغ چرخ‌ کرده      ۵۰۰ گرم
هویج کوچک     یک عدد، رنده‌شده
کدوی کوچک     یک عدد، رنده‌شده
فلفل دلمه‌ای قرمز     یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت     ۱۲۵ گرم
نمک و فلفل     به میزان لازم

روش تهیه:

۱ – کاهو را برگ‌ برگ کرده و برگ‌ های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
۲ – روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه‌ها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
۳ – هویج، کدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۴ – برگ‌ های کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزی‌ ها داخل برگ‌ های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.

نکات:
۱ – در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
۲ – می‌ توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.

 

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر کرم آناناس

آموزش دسر کرم آناناس مواد اولیه : آناناس: یک قوطی ورق ژلاتین: هفت ورق شکر: …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *