خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه سالاد ذرت و قارچ

طرز تهیه سالاد ذرت و قارچ

سالاد قارچ و سیب زمینی

سالاد قارچ و سیب زمینی

مواد لازم

ذرت پخته= ۲۵۰گرم یا یک کنسرو ذرت
قارچ= ۵۰۰گرم یا یک کنسرو بزرگ
ماست= نصف پیمانه
سرکه یا آبلیمو= ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سس مایونز= نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی= نصف قاشق سوپخوری
شکر= یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به مقدار کافی
کره =۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ذرت را با مقداری نمک و کره بپزید. در صورت استفاده از کنسرو حتماً از کنسرو ذرت شیرین استفاده کنید. قارچها را بشوئید و بصورت ورقه های عمودی خرد کنید و در کمی کره سرخ کنید تا آبش کاملاً کشیده شود. در صورت استفاده کنسرو از کنسروقارچ  دکمه ای استفاده نمائید.

سس سالاد را به این صورت تهیه نمائید:

سس مایونز را بزنید تا یکنواخت شود سپس ماست را به آن بیفزائید و به خوبی مخلوط کنید. سرکه یا آبلیمو ،رب و نمک و فلفل و شکر را اضافه نموده و با چنگال خوب بزنید تا سس یکنواخت شود.
حالاقارچ  و ذرت را مخلوط نموده و سس را بیافزائیدو مخلوط نمائید.در صورت تمایل می توانید سس این سالاد را تند مصرف نمائید.

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2018 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.