قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

 رولت گوشت ایتالیایی
رولت گوشت ایتالیایی

مواد لازم :
گوشت کبابی برش نازک داده شده      ۶۰۰ گرم ( ۶ برش )
ریحان تازه آسیاب شده      نصف فنجان
فلفل قرمز کبابی شده      ۲ عدد
پنیر پیتزای پارمسان رنده شده      ۴ قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده      ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون     دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه آسیاب شده     ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل     به میزان لازم
سرکه     یک چهارم فنجان
سیر     ۲ حبه

طرز تهیه :
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق  روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ناگت مرغ

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۴۰ دقیقه مواد لازم برای ۴ نفر: سینه مرغ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *