
مواد لازم
مرغ پخته =۱۵۰ گرم
پیازچه =دو قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی= یک قاشق غذاخوری
نودل =یک بسته
نمک و فلفل= به میزان لازم
آب مرغ =به میزان لازم
طرز تهیه
رب را به همراه پیازچه در روغن تفت میدهیم سپس آب مرغ را به رب گوجهفرنگی اضافه میکنیم. نمک و فلفل را افزوده، مرغ را به تکههای کوچک تقسیم میکنیم و در سس میریزیم. نودل را به همراه عصاره مخصوص خود در آب جوش ریخته پس از نرم شدن آبکش میکنیم. نودل را در ظرف مورد نظر کشیده و سس آماده شده را روی آن میریزیم.