خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

طرز تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

افرادی که مرغ کامل خریداری می کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می کنند. اما از بال می توان پیش غذاهای خوشمزه تری هم تهیه کرد.

بال مرغ ویتنامی

بال مرغ ویتنامی

مواد لازم

• ۱۴۰۰ گرم بال مرغ
• دو قاشق غذاخوری سیر خرد شده
• ¼ پیمانه موسیر خرد شده
• ¼ پیمانه زنجبیل خرد شده
• ۳ قاشق غذاخوری قسمت سفید پیازچه
• سه قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• ۱/۳ پیمانه سس ماهی
• ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش
• ۳ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
• نمک
• ¼ پیمانه بادام زمینی بوداده
• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه

۱- سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.

۲- بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.

۳- آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.

balll

یک نظر

  1. از ظاهرش که مشخصه خیلی خوشمزس 🙂
    ممنون

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.