آموزش تهیه ترشی تابستانی
در این پست قصد داریم طرز تهیه سه نوع ترشی ویزه فصل تابستان را به صورت مختصر آموزش دهیم با ما همراه باشید
روش درست کردن ترشی آلبالو

مواد لازم برای ترشی آلبالو:
– آلبالو : یک کیلوگرم
– نمک وسرکه : به اندازه کافی
طرز تهیه :
آلبالوها را تمیز می کنیم، در صافی ریخته ومقداری نمک به آن می زنیم، چند ساعت می گذاریم بماند. آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادی می ریزیم و ظرف را از سرکه پر میکنیم. باید در ظرف را محکم ببندیم و درجای خنک نگهداری کنیم.
روش درست کردن ترشی انجیر
مواد لازم برای ترشی انجیر :
– انجیر ۲ کیلو گرم
– شکر ۷۵۰ گرم
– آب ۱ لیوان
– دارچین ۱ قاشق غذا خوری
– سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه :ترشی تابستانی
شکر، سرکه، آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و ۲۴ ساعت کنار بگذارید و این کار را ۳ روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.
روش درست کردن ترشی هلو
مواد لازم برای ترشی هلو:
– هلو زعفرانی پنج عدد
– سیاهدانه یک قاشق غذاخوری
– نمک و دارچین یک قاشق چایخوری
– شکر یک قاشق سوپخوری
– میخک ۲۰ دانه
– سرکه به میزان لازم
طرز تهیه :
هلو را شسته و با مقداری سرکه به مدت سه دقیقه میپزیم، بعد از خنک شدن هلو به هر کدام، پنج دانه میخک زده، سپس هلوها را درون شیشه چیده، بعد سیاهدانه، دارچین، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده روی هلو میریزیم، آنگاه سرکه را اضافه کرده تا روی هلو را بپوشاند در شیشه را محکم بسته در جای خنک قرار میدهیم، موقع مصرف، میخکها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا میکنیم، ترشی بعد از ۳۰ روز آماده مصرف است.
ترشی تابستانی ـ دانشچی