خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر

ماهی شکم پر
ماهی شکم پر

مواد لازم :

ماهی
۱ عدد
گشنیز خرد شده
۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده
۱ عدد
سیر خرد شده ۲۵۰ گرم
تمبرهندی به میزان لازم
گردو
۵۰ تا ۱۰۰ گرم
ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:

 ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

  مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

  سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

  پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

  درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

  مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

  در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

  سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

* نکته :

به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.

  به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

 

مطلب پیشنهادی

آموزش لازانیای لقمه ای

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت …

یک دیدگاه

  1. باسلام ماهی شکم پر غذای لذیذ وخوشمزه ایه میشه الوچه وبادام هم اضافه کرد با سپاس

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *