خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهيه ماهی شكم پر

طرز تهيه ماهی شكم پر

ماهي شكم پر
ماهي شكم پر

مواد لازم :

ماهی
1 عدد
گشنیز خرد شده
250 گرم
پیاز خرد شده
1 عدد
سیر خرد شده 250 گرم
تمبرهندی به میزان لازم
گردو
50 تا 100 گرم
ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:

 ماهی را كاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

  مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

  سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.

  پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

  درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

  مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

  در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

  سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

* نکته :

به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.

  به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.

 

مطلب پیشنهادی

متن هایی از نوحه های محرم

ساربانا مهلتی دارم در این جا مشگلی رفته از دستم گلی از وی نبردم حاصلی …

یک دیدگاه

  1. باسلام ماهی شکم پر غذای لذیذ وخوشمزه ایه میشه الوچه وبادام هم اضافه کرد با سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *