خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته برنجی

کوفته برنجی

کوفته برنجی

مواد لازم برای درست کردن کوفته برنجی:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

برنج نصف پیمانه

سبزی کوفته ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

پیاز ۳ عدد

آرد نخودچی یک چهارم پیمانه

لپه یک دوم پیمانه

رب گوجه ۲ قاشق سوپخوری

نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه به میزان لازم

آلو و گردو به میزان لازم

سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، مرزه، ترخون، پیازچه است.

طرز تهیه:

از ادویه کاری یا ادویه ای که خودمان تهیه می کنیم و شامل دارچین، مقدار خیلی کم جوز هندی تازه رنده شده، زیره، فلفل قرمز است می توان استفاده کرد.

گوشت را دو بار چرخ کنیم خیلی بهتر است و کوفته باز نمیشود.

برنج را از قبل خیس کرده و میگذاریم با آب بجوشد تا حدی که کمی بیشتر از برنجی که آبکش می کنیم بماند نیم پز شود بعد آبکش می کنیم.

یک عدد پیاز رنده شده که آب آن را میگیریم برای داخل کوفته و یک عدد پیاز داغ برای آب کوفته و یک عدد پیاز هم به صورت پیاز داغ برای داخل کوفته مصرف می شود.

گوشت چرخ کرده را داخل ظرف ریخته و برنج، سبزی خرد شده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی را اضافه میکنیم.

می توان آرد نخودچی را حذف هم کرد. یا به جای آن از آرد سیب زمینی استفاده کرد. آرد نخودچی چسبندگی مواد را بیشتر می کند.

لپه را نیم ساعت خیس میکنیم آب آن را خالی می کنیم و داخل مقداری آب جوش میریزیم و میگذاریم به مدت ۵ دقیقه بجوشد تا خاصیت نفخ لپه گرفته شود. بعد آب لپه را خالی می کنیم و مجدداً آن را داخل مقداری آب که جوشانده ایم میریزیم و میگذاریم نیم پز شود.

میتوان حتی لپه را حذف کرد و به جای آن مقدار برنج را به یک پیمانه افزایش داد.

لپه و تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم.

از این مقدار مواد ۶ عدد کوفته با سایز تقریباً بزرگ به دست می آید.

مواد را با دست مخلوط می کنیم و چنگ می زنیم تا انسجام کافی را به دست آورد.

می توان به جای آلو از برگه زردآلوی ترش و یا زرشک و کشمش استفاده کرد.

برای آماده کردن آب کوفته پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم و مقدار کمی روغن اضافه می کنیم بعد زردچوبه اضافه کرده و تفت میدهیم بعد رب را اضافه کرده و تفت میدهیم.

رب را زیاد سرخ نمی کنیم فقط در حد تفت دادن که بوی خامی رب از بین برود.

وقتی مواد را یک تفت دادیم به میزان ۳ پیمانه آب اضافه می کنیم. وقتی آب کوفته به جوش آمد نمک، فلفل، ادویه اضافه می کنیم.

در این کوفته از ۲ عدد فلفل دلمه ای خرد شده هم در آب کوفته استفاده می کنیم.

از مواد برداشته و داخل دست صاف کرده و از آلو و گردو و پیاز داغ داخل آن میگذاریم و کوفته را گرد می کنیم. و داخل آب کوفته که در حال جوشیدن است میگذاریم.

برای تمامی کوفته ها وقتی آب کوفته به جوش آمد و کوفته ها را داخل آن گذاشتیم حرارت را کم می کنیم ده دقیقه اول در ظرف را نمیگذاریم بعد از ده دقیقه در ظرف را میگذاریم و حرارت را هم اگر خواستیم می توانیم زیاد کنیم.

اگر در ده دقیقه اول در ظرف را بگذاریم امکان دارد کوفته ها از هم پاشیده شوند.

حدود نیم ساعت زمان لازم است تا کوفته ها بپزد.

موقع کشیدن کوفته ها در ظرف مورد نظر آنها را یکی یکی برمیداریم و کمی هم از آب آن در ظرف کنار کوفته ها می کشیم.

یک نظر

  1. سلام طرز تهیه کوفته برنجی خیلی شبیه کوفته گوشته چه جالب حتما تست میکنم

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.