خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهيه سوپ زرشك

طرز تهيه سوپ زرشك

سوپ زرشك
سوپ زرشك

مواد لازم

سینه مرغ 300 گرم
جعفری خردشده 150 گرم
قارچ خردشده 100 گرم
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری
آرد گندم دو قاشق سوپخوری
آبلیمو سه قاشق سوپخوری
زرشک 200 گرم
پیاز یک عدد
هویج 100 گرم
سیب‌زمینی 80 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌‌دهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم. سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌‌پزیم. بعد قارچ،  نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می‌کنیم .

 

مطلب پیشنهادی

متن هایی از نوحه های محرم

ساربانا مهلتی دارم در این جا مشگلی رفته از دستم گلی از وی نبردم حاصلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *