خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه ته چین اسفناج

طرز تهیه ته چین اسفناج

tachin-esfenaj

tachin-esfenaj

مواد لازم برای درست کردن ته چین اسفناج:
برنج ۴ پیمانه آبکش شده
اسفناج ۲ کیلو
گوشت ماهیچه ۱ کیلو
زعفران آبکرده به میزان لازم
گرد غوره به میزان لازم
کره یا روغن به میزان لازم
برنج را خیس می کنیم. برنج باسماتیک اگر استفاده می شود نیاز به خیس کردن زیاد ندارد و به مدت یک ساعت خیس کنیم کافی است و نیاز به جوشیدن زیاد هم ندارد یک جوش که بزند می توانیم از روی حرارت برداریم و آبکش کنیم.
حتماً از کره و زعفران داخل برنج استفاده می کنیم تا طعم خوبی داشته باشد.
اسفناج را از وسط نصف می کنیم نیاز به خرد کردن زیاد ندارد بعد روی حرارت با یک حبه سیر و کمی نمک می گذاریم با آب خودش بپزد و نرم شود بعد با کمی روغن تفت میدهیم. نیازی به سرخ کردن ندارد فقط باید تفت بخورد.

گوشت ماهیچه را با یک عدد پیاز خرد شده و یک قاشق روغن تفت می دهیم کمی زردچوبه می ریزیم و گوشت را اضافه میکنیم با آب خود گوشت که از آن خارج میشود می گذاریم بپزد. می توانیم در حد یک استکان آب اضافه کنیم.
کمی آب و روغن داخل قابلمه می ریزیم در حد نصف استکان آب و نصف استکان روغن کافی است.
مقداری از برنج را کف ظرف می ریزیم.
می توان این ته چین را با مرغ یا گوشت چرخ کرده قلقلی هم پخت اما با ماهیچه خوشمزه تر است.
مقداری از اسفناج آماده شده را روی برنج می ریزیم روی آن هم از گوشت آماده شده می ریزیم.
وقتی اسفناج را تفت می دهیم حتما یک قاشق سوپخوری گرد غوره و مقداری نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملاً مزه دار شود.
مقداری گرد غوره روی گوشت می ریزیم و مقداری هم زعفران آب شده روی مواد می ریزیم.
دوباره یک لایه برنج روی مواد می ریزیم و مجدداً از بقیه مواد به ترتیب روی برنج می ریزیم و دوباره یک لایه برنج روی مواد می ریزیم و برای دم می گذاریم.
ابتدا حرارت زیر ظرف را زیاد می کنیم می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا بخار کند بعد مقداری آب و روغن روی برنج می دهیم تقریباً نصف استکان آب و یک استکان روغن کافی است. بعد دم کنی می گذاریم و حرارت را کم می کنیم می گذاریم برنج خوب دم بکشد.
می توانیم به جای آبی که روی برنج می دهیم از آب خود گوشت که هنگام پختن خارج شده استفاده کنیم.
روش دوم پخت این ته چین: در صورت تمایل می توانیم ته چین را با تخم مرغ هم درست کنیم بدین صورت که ۳ پیمانه برنج و ۱ پیمانه ماست و ۳ عدد زرده تخم مرغ و مقداری زعفران و یک پیمانه روغن مایع را مخلوط می کنیم و مخلوط اسفناج و برنج را داخل قالب می ریزیم و مقداری مایع گوشت را وسط آن می ریزیم و بعد مابقی مایع برنج و اسفناج را می ریزیم و به مدت یک ساعت و نیم قرار می دهیم.
روش سوم پخت این ته چین: برنج را با ماست و زعفران را مخلوط می کنیم و نیمی از این مواد را کف ظرف ریخته و در مرکز آن اسفناج تفت داده شده و گوشت و گرد غوره می ریزیم و مابقی برنج را روی آن می ریزیم و داخل فر می گذاریم.
می توان از ته دیگ هم استفاده کرد.

۲ نظر

  1. سلام
    ممنون از آموزشاتون
    مررررسی

  2. سلام.
    خیلى دستور پخت خوبى بود براى ته چین.اگه میشه آموزشاى متنوع ترى از ته چین هاى مختلف بذارید.ممنون…

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.