
این غذای اصیل گیلانی است
مواد لازم:
گردوی آسیاب شده: ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی: ۵ تا متوسط
رب انار: ۱ ق غذاخوری
پیاز: ۱ دونه متوسط
رب آلوچه: ۱ ق مرباخوری (قابل حذف)
رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)
نمک، زرچوبه، گلپر
طرزتهیه:
بادمجان هایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن . اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کردم و نمک زده .مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و ۲ لیوان آب ریختم توی گمج و روی حرارت خیلی ملایم گذاشتم..مثل فسنجون، هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد
پیاز رو ریز کردم و با ۲ قاشق روغن سرخ کردم کمی همراه با زرچوبه و نمک … نهایتش ۴ ق پیاز داغ لازم داریم. بادمجونها رو شستم و خشک کردم و توی همون روغن ، تفت دادم تاطلایی و سبک بشه.
گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجانها رو با پیازداغ توش ریختم و گذاشتم آروم آروم خورش جابیفته…سر آخر هم کمی گلپر زدم
این خورش خیلی خیلی خوشمزه ست حداقل به ذائقه ما که اینطوره
نوش جان