خانه » ♦ خانه و خانواده » شیش انداز (گیلانی)

شیش انداز (گیلانی)

شیش انداز
شیش انداز

این غذای اصیل گیلانی است
مواد لازم:

گردوی آسیاب شده: ۳۰۰ گرم

بادمجان قلمی: ۵ تا متوسط

رب انار: ۱ ق غذاخوری

پیاز: ۱ دونه متوسط

رب آلوچه: ۱ ق مرباخوری (قابل حذف)

رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)

نمک، زرچوبه، گلپر

طرزتهیه:

بادمجان هایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن . اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کردم و نمک زده .مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و ۲ لیوان آب ریختم توی گمج و روی حرارت خیلی ملایم گذاشتم..مثل فسنجون، هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد
پیاز رو ریز کردم و با ۲ قاشق روغن سرخ کردم کمی همراه با زرچوبه و نمک … نهایتش ۴ ق پیاز داغ لازم داریم. بادمجونها رو شستم و خشک کردم و توی همون روغن ، تفت دادم تاطلایی و سبک بشه.
گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجانها رو با پیازداغ توش ریختم و گذاشتم آروم آروم خورش جابیفته…سر آخر هم کمی گلپر زدم
این خورش خیلی خیلی خوشمزه ست حداقل به ذائقه ما که اینطوره

نوش جان

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *