قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » شیرینی گردویی برای عید نوروز

شیرینی گردویی برای عید نوروز

شیرینی گردویی
شیرینی گردویی

 

مواد لازم برای توپهای گردویی برای نوروز :

آرد ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۳ قاشق سوپخوری
روغن ۶۰ گرم
هل اندکی
گردو یک پیمانه

طرز تهیه توپ های گردویی برای نوروز :
ابتدا پودر شکر را با روغن ماساژ داده (با نوک انگشتان)، سپس آرد و هل را اضافه می کنیم. خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت ۲ ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کند.

سپس از خمیر به اندازه یک گردوی متوسط برداشته وسط آن را باز کرده و کمی گردوی درشت خرد شده داخل آن می گذاریم و سپس خمیر را بسته و در دست به شکل توپهای کوچکی درمی آوریم.

داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از یک ربع قبل روشن کرده ایم به مدت نیم ساعت می پزیم. بعد از سرد شدن کامل، داخل پودر قند غلطانده و داخل کپسول کاغذی کوچک بگذارید و روی آن را با شکلات پوشانده و با ترافل یا پودر پسته تزئین کنید.

نکته مهم:

بگذارید شیرینی ها کاملا سرد شود و سپس از سینی فر جدا کرده و جمع کنید!! در غیر این صورت شیرینی شما خرد و دفرمه خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *