قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » شوینده عالی برای پاکسازی سبزی ها

شوینده عالی برای پاکسازی سبزی ها

ریحان
ریحان

نتایج یک بررسی در خصوص توانایی محلول های مختلف در پاکسازی آلودگی های کرمی سبزی ها نشان داد: در بین محلول های مختلف «آب»، «آب نمک» و «آب و شوینده»، محلول «آب و یک شوینده مناسب» بهترین روش برای جداسازی اجرام انگلی از سبزی ها پرمصرف است.

سبزی ها آلوده همواره به عنوان یکی از مهم ترین و معمول ترین راه های انتقال آلودگی های انگلی و کرمی به شمار می آیند. علاوه بر این با توجه به تماس مستقیم سبزی ها با آب و خاک آلوده و همچنین کودهای مورد مصرف، احتمال ابتلا شدن جمعیت های انسانی به انگل، دور از انتظار نیست.

بررسی حاضر با هدف تاثیرگذاری شست وشوی سبزی ها خام و پرمصرف در پاکسازی آن ها از آلودگی های انگلی به ویژه تخم، نوزاد و انگل های کرمی توسط ندا خازنی اسکویی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران به اجرا درآمده است.

طبق روش این بررسی، سبزی های متعارف و پرمصرف از جمله شاهی، تربچه، ریحان، جعفری و تره از چهار منطقه تهران تهیه شده و پس از پاک کردن، تحت شست وشوی متعارف با سه محلول «آب»، «آب نمک»، «آب و یک شوینده» قرار گرفتند و در هر مورد آب حاصل از شست وشوی اول و آخر از حیث تخم، نوزاد، کیست و انگل ها، آزمایش شد.
نتایج این بررسی نشان داد که توانمندی محلول «آب و یک شوینده مناسب» برای جداسازی اجرام انگلی از سبزی ها نسبت به سایرین با نتایج بهتری همراه است. با این حال برای حفظ کیفیت سبزی، پژمرده شدن سبزی ها در مدت زمان شست وشوی طولانی باید مدنظر قرار گیرد.

مطلب پیشنهادی

آموزش سوپ سبزیجات با پنیر چدار

کم کم هوا رو به سردی پیش میره و یکی از غذاهای مورد علاقه همه …

یک دیدگاه

  1. من همیشه با اب و نمک و یک شوینده مناسب سبزی ها رو ضد عفونی میکنم مثل ریکا البته ریکا ب مقدار خیلی کم
    مرسی مطالب خوب و اموزنده ای میزارید 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *