خانه » ♦ خانه و خانواده » سیب پخته پائیزی

سیب پخته پائیزی

اگر در یخچال سیب زیادی دارید می توانید چند عدد از آنها را بپزید و با گردو و کشمش برای فرزندانتان آماده کنید. حتی در کنار بستنی و به عنوان دسر نیز می توانید آنها را سرو کنید.

سیب پخته شده
سیب پخته شده

مواد لازم:

• ۴ عدد سیب
• یک چهارم فنجان شکر قهوه ای
• ۱ قاشق چایخوری دارچین
• یک چهارم فنجان گردوی خرد شده
• یک چهارم فنجان کشمش یا مویز
• ۱ قاشق غذاخوری کره
• سه چهارم فنجان آب جوش
روش تهیه:

۱٫ فر را بگذارید در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم شود. سیب ها را بشویید. هسته آنها را تا یک سانت مانده به ته سیب دربیاورید. با قاشق دانه های آنها را خالی کنید و کمی حفره داخل آنها را بازتر کنید.

۲٫ در کاسه کوچکی، شکر، دارچین، کشمش/مویز و گردوها را مخلوط کنید. سیب ها را داخل ظرف فر بچینید و آنها را از این مواد پر کنید. روی هر کدام از سیب ها یک چهارم قاشق غذاخوری کره بگذارید.

۳٫ آب جوش به ظرف فر اضافه کنید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد تا سیب ها نرم شوند. حواستان باشد که له نشوند. سپس از فر درآورده و با آب داخل ظرف آنها را چندبار خیس کنید.

این سیب ها را با بستنی وانیلی سرو کنید.

سیب پخته شده
برای مشاهده تصویر بزرگتر، روی عکس کلیک کنید

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ

مواد لازم :  لوبیا چیتی  یک لیوان  قارچ  دو عدد  سیب زمینی  یک عدد کوچک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *