قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » سیب زمینی تنوری پنیری

سیب زمینی تنوری پنیری

سیب زمینی تنوری پنیری
سیب زمینی تنوری پنیری

شک نکنید که تاکنون طعم سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان و عطر رزماری را تجربه نکرده اید.

مناسب برای :۸ نفر

مواد لازم: 

سیب زمینی ۲٫۵ کیلوگرم
برگ بو ۲ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
رزماری ۵ ساقه
سیر ۶ حبه
پنیر پارمزان برای روی غذا
روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. سیب زمینی‎ها را آبپز کنید تا بپزند. اجازه دهید خنک شوند.
  2. سپس آنها را هم اندازه خرد کنید و کامل با  کمی روغن آغشته کنید و کف سینی مناسب فر پهن کنید. روی سینی را با سلفون پوشانیده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  3. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‎گراد گرم کنید. سینی سیب زمینی را راز یخچال خارج کرده و محافظ پلاستیکی را از روی ظرف بردارید  و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید.
  4. سینی فر را بیرون آورید و سیب زمینی‎ها را به آرامی با یک چنگال له کنید تا در مرحله بعدی پخت سطح بیشتری از آنها برشته شود.
  5. برگ‎های رزماری را از ساقه جدا کنید.
  6. پوست لیموترش را رنده کنید و جدا بگذارید. آب لیموترش را نیز بگیرید.
  7. مقداری روغن زیتون در یک کاسه بریزید. برگ بو و برگ‎های رزماری، سیر رنده شده، رنده پوست لیمو و آبلیمو را با روغن زیتون مخلوط کنید و این مخلوط را روی سیب زمینی‎ها بریزید. سینی فر را تکان دهید تا روغن، سیب زمینی‎ها را فرا بگیرد. سپس آنها را به مدت ۴۰ دقیقه دیگر در فر بپزید.
  8. سینی را دوباره بیرون آورده و روی سیب زمینی‎ها پنیر پارمزان رنده شده بریزید و اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر سیب زمینی‎ها با دمای فر کامل ترد شوند.
  9. این سیب زمینی تنوری خوشمزه را کنار  غذاهای گوشتی، کباب واستیک سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *