قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس

سس سیب

سس سیب
سس سیب

مواد لازم :
سیب پوست گرفته، بدون هسته و خرد شده     ۱ کیلوگرم
پوست لیمو ترش  (پودر شده – یا دو نوار باریک پوست لیموی تازه)      ۳/۴ قاشق چای خوری
آبلیمو      ۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین      ۱ عدد
شکر قهوه ای     ۳۰ گرم
شکر    ۳۰ گرم
آب    ۱۲۰ میلی لیتر
نمک     ۱/۴ قاشق چای خوری

تهیه این سس خوشمزه، بسیار آسان است و در عین سادگی میتوان بعنوان اسنک،
دسر
و یا سس در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد. البته سرو کردن با بستنی وانیلی هم پیشنهاد میشود.
اضافه کردن پوست لیمو، طعمی عالی به سیب میدهد.

طرز تهیه:
مواد اولیه را آماده کنید. البته دقت کنید که مقدار ذکر شده در مواد اولیه برای شکرها فقط معیار استاندارد این سس است اما میتوانید بسته به ذائقه و شیرینی سیب هایتان، شکر کمتر یا بیشتری استفاده کنید.

سس سیب
سس سیب

سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و درب قابلمه را بگذارید روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد حرارت را کم کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید.

سس سیب
سس سیب

سپس از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و پوست لیمو را از قابلمه بیرون بیاورید (در صورت استفاده از پوست لیموی تازه).
مواد باقیمانده را پوره کنید تا کاملا یکدست شوند.
میتوانید گرم سرو کنید یا قبل از سرو در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید.

نکته:
این سس را میتوان در ظرف در بسته در یخچال به مدت یک هفته یا در فریزر به مدت تقریبا یک ماه نگهداری کرد.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه سس آلفردو

سس آلفردو را می توانید در انواع پاستا ومرغ استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *