قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » سالاد اندونزی

سالاد اندونزی

امروز با یک سالاد ساده و خوشمزه در خدمتتون هستم. سالاد اندونزی گزینه خوبی برای شام یا مهمونی های شماست.

سالاد اندونزی
سالاد اندونزی

مواد لازم:

کلم سفید نصف یک کلم کوچک

کلم بنفش یک عدد کوچک

ژامبون ۲۰۰ گرم

کنسرو ذرت نصف قوطی

نخود فرنگی یک فنجان

هویج یک عدد

خیارشور ۲ عدد متوسط

سس مایونز به میزان لازم

فلفل قرمز یا پول بیبر

طرز تهیه:

نخود فرنگی رو سه،چهار دقیقه در آب جوش پختم تا نرم بشه، بعد آبکش کردم.

من سالاد رو داخل کلم سرو کردم، برای اینکار اول ته کلم رو به صورت مخروطی با چاقو در میاریم.

باید قسمت سفت کلم کامل خارج بشه.

از قسمت انتهایی به آرامی برگ آخری رو میگیریم و بیرون میکشیم،

به آرامی کناره ها رو جدا میکنیم.

تا برگ کلم بصورت یک کاسه جدا بشه.

برای این سالاد معمولا مواد رو بشکل خلالی خرد میکنیم. برای اینکار من معمولا از رنده v یا همون رنده آلمانی استفاده میکنم.ژامبون من ورقه شده نبود، پس با همین رنده خلالیش کردم.به هر روش ژامبون رو خلالی کنید.

خیارشور رو هم خلالی کنید.

کلم ها رو هم خلالی خرد کنید، برای کلم ها از این قسمت رنده استفاده میکنم که تیغه نداره.

هویچ رو هم با قسمت درشت رنده معمولی رنده میکنم.

کنسرو ذرت رو هم داخل صافی بریزید تا آبش بره بعد داخل سالاد بریزید.

نخود فرنگی رو هم اضافه کنید.

سس رو بریزید، من برای سس مقدار نگفتم، تا خودتون به میزانی که دوست دارید اضافه کنید.فلفل رو هم بریزید. من از پول بیبر استفاده کردم، پول بیبر همون فلفل قرمز یا پاپریکاست که کمی درشت تر و بشکل پولک هست و احتمالا هم به همین خاطر به پول بیبر معروف شده، البته تا جایی که من میدونم در فرآوری اون از روغن زیتون و نمک هم استفاده میشه، من داخل سالاد از نمک استفاده نکردم چون بنظرم شوریش رو ژامبون و خیارشور تامین میکنه ولی اگه شما غذاهاتون رو پرنمک درست میکنید نمک هم بریزید.

همه مواد رو مخلوط کرده و در ظرفمون رو می بندیم و چند ساعت در یخچال استراحت میدیدم.

بعد به سبک دلخواهتون سالاد رو سرو کنید.

میتونید مثل من داخل برگهای کلم سرو کنید.

کسانی که اهل خوردن ژامبون نیستن میتونن مرغ پخته و خلال شده رو جایگزین ژامبون کنند.

مطلب پیشنهادی

سالاد ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

مواد لازم: پنیر سفید:۳۰۰ گرم روغن زیتون:یک استکان گوجه فرنگی برش داده شده:۵۰۰ گرم بادامزمینی: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *