خانه » ♦ خانه و خانواده » ریزه کاری های آشپزی و آشپزخانه ای

ریزه کاری های آشپزی و آشپزخانه ای

ریزه کاری های آشپزی
ریزه کاری های آشپزی

برای جلوگیری از سیاه شدن و تیره شدن رنگ قارچ هنگام سرخ کردن، بهتر است چند قطره لیمو ترش به قارچ خود اضافه کنید. با این کار قارچ ها سفید باقی می مانند.
برای نگهداری و فریز کردن نخود فرنگی بهترین روش این است که نخود فرنگی را به مدت یک دقیقه درون ظرفی پر از آب جوش بریزید و پس از یک دقیقه آن را خارج کرده و پس از خنک کردن، بسته بندی کنید.

بعد از خرد کردن یا چرخ کردن گوشت قرمز یا پاک کردن مرغ یا ماهی بهترین کار برای از بین بردن بوی دست ها استفاده از یک برش لیموترش است. لیمو ترش را برش دهید و آن را کف دست ها بمالید.

برای تازه نگه داشتن کیک خامه ای که نیمی از آن مصرف شده بهترین کار این است که کیک خامه ای را درون جعبه قرار داده و جعبه را درون یک کیسه پلاستیکی بزرگ درون یخچال قرار دهید.

بسیاری از ما برای گرم کردن آب، بخور یا پختن تخم مرغ از کاسه رویی استفاده می کنیم. این کاسه های پر از آب وقتی روی حرارت قرار می گیرند سطح درونی شان تیره و بد شکل می شود برای پیشگیری از این تیرگی کافی است نیمی از یک لیمو ترش را درون آب آن بریزید.

اگر برای تان مهم است که سیب زمینی شما هنگام آب پز شدن ترک برندارد بهتر است پیش از انداختن آن درون آب کمی کره یا روغن روی پوست آن بزنید.

اگر برای جوش آمدن آبی که برای طبخ غذا نیاز دارید عجله دارید می توانید کمی نمک به آن اضافه کنید. فقط دقت داشته باشید که هنگام افزودن نمک به غذا آن را شور نکنید.

اگر رب گوجه فرنگی را خودتان در خانه تهیه می کنید پس از تهیه و ریختن آن درون ظروف شیشه ای روی رب را با روغن بپوشانید تا کپک نزند.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ناگت مرغ

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۴۰ دقیقه مواد لازم برای ۴ نفر: سینه مرغ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *