قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » روش تهیه هات چاکلت فرانسوی

روش تهیه هات چاکلت فرانسوی

 هات چاکلت فرانسوی
هات چاکلت فرانسوی

 طرز تهیه هات چاکلت فرانسوی که خیلی خوش طعم میشه.نوشیدنی هات‌ شکلات مکزیکی را با مقداری عسل شیرین کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ۸ نفر:

  1. آب: نصف پیمانه

  2. عسل: یک سوم پیمانه

  3. کاکائوی شیرین نشده: ۵ قاشق غذاخوری

  4. پودر دارچین: ‌نصف قاشق چای‌خوری

  5. پودر جوز هندی: یک هشتم قاشق چای‌خوری

  6. نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

  7. شیر کم چرب: ۴ پیمانه

  8. پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• ابتدا درون یک شیر جوش بزرگ، شش ماده اول را با هم خوب مخلوط کنید.

• آن‌ها را در حالی که هم می‌زنید روی حرارت متوسط بجوشانید.

• شیر و وانیل را به تدریج به ظرف اضافه کرده و با یک همزن، مرتب آن را هم بزنید.

• تا ۱۸۰ درجه آن را حرارت دهید تا حباب‌های ریزی دور ظرف ایجاد شوند.

• پس از ایجاد شدن حباب‌ها مرتب آن را هم بزنید و نگذارید محلول بجوشد.

حال چاکلت فرانسوی آماده سرو است از خودن آن لذت ببرید.

ارزش غذایی:

  • کالری: ۱۱۷

  • چربی: ‌۳ گرم

  • پروتئین: ۴/۸ گرم

  • کربوهیدرات: ۲۰ گرم

  • فیبر: ‌۱/۲ گرم

  • کلسترول: ۱۰ میلی‌گرم

  • آهن: ۰/۶ میلی‌گرم

  • سدیم: ۱۳۷ میلی‌گرم

  • کلسیم: ۱۳۲ میلی‌گرم

مطلب پیشنهادی

پاستا

پاستا چیکن آلفردو

مواد لازم: پاستا …. یک بسته سینه مرغ …. یک عدد خامه … یک پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *