
مواد لازم :
قارچ:نیم کیلوگرم
سینه مرغ:یک عدد
پنیر موتزارلا:۲۰۰ گرم
پیاز:یک عدد
فلفل دلمهای:یک عدد
روغنزیتون:دو قاشق غذاخوری
سس گوجهفرنگی:دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
موادلازم برای سس سفید :
آرد:سه قاشق غذاخوری
شیر:یک پیمانه
کره:۵۰ گرم
طرز تهیه :
سینه مرغ را ریز خرد کنید و با روغنزیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمهای خردشده را اضافه کنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجهفرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد.
پایههای قارچ را جدا کنید و قسمتهای سیاه داخل کلاهک قارچ را بتراشید.آنگاه آرد سفید را در کره تفت دهید و کمکم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یک مایع صاف به دست آید و بگذارید کمی خنک شود. درون قارچها را با مرغ پر کنید و کمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچها سس سفید بریزید و درون فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.