خانه » ♦ خانه و خانواده » دسر زردالوی خوشمزه

دسر زردالوی خوشمزه

مواد لازم
زردآلوى تازه بدون هسته نیم کیلوگرم
شکر  نصف پیمانه
گلاب  نصف پیمانه
خلال بادام  نصف قاشق غذاخورى
خلال پسته  نصف قاشق غذاخورى
آب  به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا زردآلو هاى بدون هسته را ریز خرد مى کنیم و با مقدار کمى آب، بخارپز مى کنیم به نحوى که بافت آن کاملا نرم شود. سپس آن را از صافى رد مى کنیم . در حالى که زردآلو صاف شده را روى شعله کم حرارت مى دهیم ، به تدریج شکر و گلاب را به آن مى افزاییم تا شکر کاملا حل شود. سپس قبل از سرد شدن پوره ، آن را در یک بشقاب تخت ریخته و سطح آن را صاف مى کنیم و با خلال بادام  و پسته  تزیین مى کنیم.

این پوره خصوصا به هنگام هوای گرم یک میان وعده مناسب براى کودکان و سایر افراد از جمله سالمندان مى باشد. چنانچه زردآلو  خیلى شیرین و رسیده باشد، مى توانیم از مقدار کمترى آب و شکر براى تهیه پوره استفاده کنیم. این پوره را مى توان به محض آماده شدن مصرف نمود و یا مدتى در یخچال گذاشت تا خنک شود.

ژلهه
ژله

مطلب پیشنهادی

آموزش لازانیای لقمه ای

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *