خانه » ♦ خانه و خانواده » دستور تهیه میرزا قاسمی

دستور تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

مواد لازم میرزا قاسمی :
گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم
بادنجان= سه عدد
گردوی آسیاب‌شده =یک پیمانه
کره= ۱۰۰ گرم
سیرداغ =سه قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل و نمک= به میزان لازم
تخم‌مرغ= دو عدد
سیر =دو حبه

دستور تهیه میرزا قاسمی :
بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری‌ کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر می‌گذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه می‌کنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت می‌دهیم و با ادویه‌ها به مواد بالا اضافه می‌کنیم. باید حرارت ملایم باشد تا کاملا گوجه‌فرنگی‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نیمرو کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده می‌گذاریم.

یک نظر

  1. با سلام آموزش آشپزی عالی و فانتزیه. من دوست دارم همشونو درست کنم. دست شما درد نکنه…………….

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.