قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » دستور تهیه میرزا قاسمی

دستور تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی
میرزا قاسمی

مواد لازم میرزا قاسمی :
گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم
بادنجان= سه عدد
گردوی آسیاب‌شده =یک پیمانه
کره= ۱۰۰ گرم
سیرداغ =سه قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل و نمک= به میزان لازم
تخم‌مرغ= دو عدد
سیر =دو حبه

دستور تهیه میرزا قاسمی :
بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری‌ کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر می‌گذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه می‌کنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت می‌دهیم و با ادویه‌ها به مواد بالا اضافه می‌کنیم. باید حرارت ملایم باشد تا کاملا گوجه‌فرنگی‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نیمرو کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده می‌گذاریم.

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر لذیذ موز و شکلات و گردو

این دسر نه تنها ظاهر بسیار زیبایی داره بلکه طعم بسیار لذیذی هم داره. بچه …

یک دیدگاه

  1. با سلام آموزش آشپزی عالی و فانتزیه. من دوست دارم همشونو درست کنم. دست شما درد نکنه…………….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *