قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » خورش چغاله بادام و گوجه سبز(ویژه بهار)

خورش چغاله بادام و گوجه سبز(ویژه بهار)

 

خورش چغاله بادام و گوجه سبز
خورش چغاله بادام و گوجه سبز

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم، خورشی
نعناع و جعفری: ۲۰۰ گرم، ساطوری شده
ترخون: ۵۰ گرم، ساطوری شده
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
چغاله بادام: ۱۵۰ گرم، خردشده
گوجه سبز: ۱۰۰ گرم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
شکر: یک قاشق غذاخوری (به دلخواه)

روش تهیه:

۱- روغن را  داغ کرده و تکه‌های مرغ را ۷-۶ دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند، سپس از قابلمه خارج کنید. پیاز را هم به همین صورت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم و بلوری شود. پس از آن پیاز را هم از ظرف خارج کنید.

۲- در صورت نیاز کمی روغن اضافه کرده و سبزی را ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. چغاله بادام و گوجه‌سبز را اضافه کرده و مخلوط را ۲-۳ دقیقه دیگر تفت دهید.

۳- مرغ و پیاز را همراه ادویه‌ و سبزی‌ها اضافه کرده و ۲ پیمانه آب‌جوش به مواد اضافه کنید. پس از اینکه خورش به جوش آمد، در آن را بسته و شعله را کم کنید تا خورش حدود ۳۰ دقیقه ریز جوش بزند. ادویه آن را اندازه کرده و با چلو سرو کنید. اگر مایلید خورش ملس شود، شکر را در ۵‌دقیقه آخر به آن اضافه کنید.

نکته:

۱- اگر می‌خواهید خورش غلیظ‌تر شود، یک قاشق چای‌خوری آرد ذرت را در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و در ۱۰ دقیقه آخر خورش اضافه کنید.

۲- اگر با هسته گوجه‌سبز مشکل دارید، قبل از پخت هسته آنها را بگیرید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ

مواد لازم :  لوبیا چیتی  یک لیوان  قارچ  دو عدد  سیب زمینی  یک عدد کوچک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *