خانه » ♦ خانه و خانواده » خورشت قیمه گیاهی (با سویای تکه ای)

خورشت قیمه گیاهی (با سویای تکه ای)

خورشت قیمه گیاهی
خورشت قیمه گیاهی

مواد لازم:

*سویای تکه ای (ملقب به گوشت سویا): یک پیاله کوچک

*لپه: یک فنجان فرانسه

*رب: یک الی دو قاشق غذاخوری

*محلول زعفران: به میزان لازم

*نمک، زردچوبه، ادویه پلویی: به میزان لازم

*لیمو عمانی/امانی: دو عدد

*پیاز: یک عدد

*سیب زمینی برای سرخ کردن: دو عدد

روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم.

۲- سویا را یک ربع قبل از استفاده با مقداری آب می شوئیم سپس با آب ولرم یا داغ خیس می کنیم. سپس درون آبکش، آبکش کرده و اجازه می دهیم آبش برود و به پیاز می افزائیم و با هم تفت می دهیم.

۳- کمی بعد لپه از قبل خیس شده و آبکش شده را به آن می افزائیم و حدود ۴ فنجان فرانسه آب به قابلمه می زنیم و اجازه می دهیم مواد با حرارت ملایم بپزد.

۴- وقتی لپه نیم پز شد، رب و لیمو امانی/عمانی (که از وسط برش داده ایم و تخمش را گرفته ایم) می افزائیم و اجازه می دهیم خورشت خوب بپزد. محلول زعفران و مقدار کمی ادویه پلوئی و مقداری نمک را نیز به خورشت می افزائیم.

۵- خورشت وقتی خوب جا افتاد. در دیس کشیده و با سیب زمینی خلالی یا نگینی زعفرانی و سرخ شده تزئین می کنیم.

۶- این خورشت به همراه پلوی ساده، پلوی ادویه دار زعفرانی بسیار لذیذ می باشد.

۷- نوش جانتان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *