خانه » ♦ خانه و خانواده » توت فرنگی با کرم شانتی(Strawberries with Chantilly Cream)

توت فرنگی با کرم شانتی(Strawberries with Chantilly Cream)

آموزش تهیه توت فرنگی با کرم شانتی

کرم شانتی

کرم شانتی

مواد لازم:

(مواد، اندازه خاصی ندارد. این صرفاً اندازه ای است که من استفاده کردم. این مواد برای دو نفر کافیست.)

توت فرنگی نسبتاً درشت و گوشتی: ۱۴ عدد

پودر کرم شانتی: نصف پاکت (حدود نصف فنجان)
شیر: ۱۰۰ میلی لیتر ( کمی بیش از نصف پیمانه)

طرز تهیه:

۱- ابتدا توت فرنگی ها را بدون کندن کلاهک سبزشان (این کار سبب میشود تا حین خوردن نیازی به چنگال نباشد و بتوان به آسانی با دست برداشت) درون کاسه گودی ای حاوی آب خنک قرار می دهیم، میزان آب طوری باشد روی آنها را کاملاً بگیرد. با دست آب را کمی تکان می دهیم یا می توانیم شیر آب را به صورت ملایم بر روی کاسه پر از آب و توت فرنگی باز نمائیم. این کار باعث میشود تا گل و لای احتمالی آن جدا شود. آب را دو الی سه بار عوض می کنیم تا توت فرنگی ها کاملاً تمیز شوند. استفاده از آب به صورت غیر مستقیم را به این علت انجام می دهیم که فشار آب شیر، باعث له شدن احتمالی و تغییر شکل توت فرنگی ها نشود. شما به هر روشی که صلاح می دانید آنها را بشوئید.

۲- سپس آنها را روی حوله آشپزخانه تک به تک میچینیم تا آبش کامل برود.

کرم شانتی

کرم شانتی

۳- در این فاصله پودر کرم شانتی و شیر را درون کاسه ای میریزیم و با همزدن حدود ۵ الی ۷ دقیقه خوب هم می زنیم تا کاملاً پف کند و جای پره های همزن روی آن باقی بماند و زمانیکه پره همزن را از داخل آن بر می داریم خامه حالت قله ای داشته باشد. (کرم شانتی را بعد از فرم دادن حدود بیست دقیقه در فریزر قرار دادم تا کاملاً خنک شود و مجدداً کمی هم زدم تا بهتر فرم بگیرد. این کار اختیاری است).

۴- سپس نصف کرم شانتی را درون قیف (خامه پاش) می ریزیم. نصف نصف میریزیم تا گرمای دستمان خامه را آب نکند و خامه از فرم نیفتد.

۵- من از گیلاس (سرو مارتینی Martini / کوکتیل Cocktail) استفاده کردم. ترجیحاً این دو گیلاس را همزمان کار کنید. تا خامه یکی بیشتر و یکی کمتر نشود.

۶- با ماسوره در ته گیلاس یک شکوفه بزنید تاخالی نباشد.

۷- سه عدد از توت فرنگی ها (نسبتاً ریزتر) را در ته ظرف بچینید. مجدداً جاهای خالی را با ماسوره شکوفه بزنید.

(برای دیدن تصاویر، روی آنها کلیک کنید)

۸- اکنون سه عدد دیگر از توت فرنگی ها (سایز متوسط و یا درشت) را روی خامه ها قرار دهید.

۹- قسمت وسط را که خالی مانده است مجدداً با خامه یک شکوفه درشت بزنید.

۱۰-اکنون درشت ترین توت فرنگی را روی خامه قرار دهید.کناره ها را با خامه، شکوفه بزنید. شکوفه های من خیلی خوشگل شده بود ولی چون خواستم در ته قیف خامه ای باقی نماند، خیلی پرشان کردم.

۱۱-نوش جان.

نکات:

  • به جای پودر کرم شانتی می توان از خامه صبحانه فرم گرفته و یا خامه قنادی استفاده کرد.
  • استفاده از اسپری خامه توصیه نمی شود مگر اینکه طعم آن را قبلاً چشیده باشید و دوست داشته باشید.
  • می توان توت فرنگی ها را به صورت برش خورده نیز استفاده نمائید.
  • برای تزئین می توان از خلال پسته استفاده کرد. ولی چون از کلاهک سبز توت فرنگی استفاده کرده بودم، نیازی به رنگ سبز نبود.گاهی برای تزئین از یک برگ نعنا نیز استفاده می شود این کار بیشتر برای حفظ تناسب رنگهااستفاده می شود.
  • سفیدی خامه، سرخی توت فرنگی و رنگ سبز نعنا چشم نواز است.
  • می توان از شکلات رنده شده یا خرد شده نیز جهت تزئین خامه ها استفاده کرد.

(برای دیدن تصاویر، روی آنها کلیک کنید)

۲ نظر

  1. وای دلم خواست یکی بیاد برام درست کنه

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.