خانه » ♦ خانه و خانواده » ته چین بال مرغ با باقلا پلو

ته چین بال مرغ با باقلا پلو

بال مرغ

بال مرغ

ته چین بال مرغ با باقلا پلو
یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای ۵ نفر :
برنج ۳ پیمانه
بال مرغ ۱۵ عدد
باقلا سبز تمیز کرده ۲۷۵ گرم
شوید خشک به میزان لازم
پیاز رنده شده ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
آویشن به میزان لازم

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :
ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .

حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .

چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت ۱۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.