خانه » ♦ خانه و خانواده » ته چين مرغ مجلسي

ته چين مرغ مجلسي

ته چين مرغ مجلسي
ته چين مرغ مجلسي

مواد اولیه :
برنج چهار پيمانه (800 گرم)

سينه مرغ يك عدد (40 گرم)

نمك و فلفل به ميزان لازم

كره 4/1پيمانه (200 گرم)

روغن مايع نصف پيمانه (75 گرم)

تخم‌مرغ چهار عدد (200 الي 240 گرم)

ماست كيسه‌ايترش پنج قاشق غذاخوري

زعفران سائيده شده دو قاشق چايخوري (چهار گرم)

خلال پسته و زرشك براي تزئين به ميزان لازم

طرز تهیه
برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمك خيس مي‌كنيم. سينه مرغ را به صورت خلالي برش زده، با نمك و فلفل مزه‌دار مي‌كنيم و در نيمي از كره تفت مي‌دهيم. ماست را با تخم‌مرغ، زعفران حل شده در يك قاشق سوپخوري آب جوش، نمك و روغن مايع با ما هم مخلوط مي‌كنيم. مقداري از مواد را كنار مي‌گذاريم(براي ته ظرف‌ها). برنج را آبكش نموده و با بقيه مواد مخلوط مي‌نمائيم. (ظرف‌هايي كه انتخاب مي‌شود بهتر است از قالب‌هاي مافين باشد) كمي از مايه ته‌چين را ته ظرف چرب شده ريخته، سپس در هر ظرف مقداري از مايه ته‌چين كه با برنج مخلوط كرده‌ايم مي‌ريزيم. اين مواد را طوري در ظرف مي‌ريزيم كه لابه‌لاي مواد به طور منظم و يكدست مرغ چيده شود. بقيه كره را آب كرده، روي مواد ته‌چين ريخته و روي آنها را با فويل مي‌پوشانيم. ظرف‌ها را در فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار مي‌دهيم تا تمام قسمت‌هاي ته‌چين طلايي شود، سپس روي ته‌چين را با خلال پسته و زرشك تزئين مي‌كنيم.

نكــــته:
براي آن كه ته‌چين طعم بهتري بگيرد ماست آن حتما بايد ترش باشد.

هر چه مدت زمان پخت ته‌چين بيشتر و حرارت ملايم‌تر باشد، ته‌چين بهتري خواهيم داشت. در صورتي كه زرده تخم‌مرغ به كار مي‌‌بريد بايد از 14 عدد استفاده نمائيد.

هنگام آبكش كردن برنج دقت كنيد كه مغز برنج كمي سفت بوده يا اين‌كه دانه برنج را ما بين دو انگشت كه فشار مي‌‌دهيد سه تكه شود تا ته‌چين خمير نگردد.

مطلب پیشنهادی

آموزش ته‌چین کشمش و لپه

مواد لازم (برای ۴ نفر): لپه  —  یک دوم پیمانه فلفل سیاه (پودرشده) و نمک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *