خانه » ♦ خانه و خانواده » ته چين قارچ و بادمجان براي كساني كه مرغ دوست ندارند

ته چين قارچ و بادمجان براي كساني كه مرغ دوست ندارند

ته چين قارچ و بادمجان
ته چين قارچ و بادمجان

ته چين جزو غذاهای بسیار خوش طعم و اصیل ایرانی است و این ته چين هم مخصوص کسانی است که گوشت و مرغ اصلا دوست ندارند.

  ته چين ها برای من یه نوع غذای رژیمیه چون برش می خوره و موقع خوردن به دو تا برش قناعت می کنم ولی وای از زمانی که برنج با خورشت داشته باشیم بشقابو تا کله پر می کنم کلی هم خورش روش می ریزم و بعد از آخرین قاشق عذاب وجدانه دست از سرم برنمی داره.
من چند وقتیه که بادنجونو بعد از برش , یا بخار پز می کنم یا تو آب می پزم حالا شما هم اگه دوست داشته باشید غذاتون رژیمی باشه می تونید اینکارو انجام بدین این روش تو این غذا هم جواب می ده فقط باید تا حدی بپزه که بادمجون له نشه، قارچ هم که مشکلی نداره کافیه بریزید توی یه قابلمه و بدون روغن تفت بدید بعد از چند دقیقه آب میندازه و با همین آب خودش می پزه .
مواد لازم :
برنج : 2 لیوان
ماست : 1 لیوان
تخم مرغ : ۲ عدد
قارچ خرد شده : 2 لیوان
بادمجان حلقه شده : 2 لیوان
پیاز : 1 عدد
روغن : 5 قاشق غذا خوری
نمک و زعفران : به میزان دلخواه
آب لیمو ترش : به میزان دلخواه
زرشک : به میزان دلخواه
 طرز تهیه :
بادمجان رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
پیاز رو هم خرد کنید و با کمی روغن سرخ کرده بعد زرشک رو بهش اضافه کنید.

بعد قارچها رو خرد کنید و با کمی نمک و آب لیمو ترش تفت بدید.

برنجی را که از قبل خیس کردید, آبکش کنید.
بعد ظرفی که می خواهید با اون سرو بشه رو کمی چرب می کنید.
ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و برنج رو با هم مخلوط کرده و داخل ظرف چرب شده بریزید .
حالا حلقه های بادنجون رو بچینید و بعد قارچ و پیاز سرخ شده و زرشک و درنهایت بقیه برنج رو بریزید.
طریقه پخت در مکروفر :
ظرف راو با درپوش به مدت 6-5 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو بذارید بعد در ظرف رو برداشته و مخلوط روغن و زعفرون رو روی ته چين بمالید بعد ظرف رو بدون درپوش روی سه پایه فلزی قرار بدید و دستگاه رو به مدت 6-5 دقیقه با تركيب گریل و قدرت 60% (کلید تركيبي) روشن کنید.
طریقه پخت روی گاز :
قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت 40 دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا” پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.

مطلب پیشنهادی

متن هایی از نوحه های محرم

ساربانا مهلتی دارم در این جا مشگلی رفته از دستم گلی از وی نبردم حاصلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *