خانه » ♦ خانه و خانواده » بهترین روش طبخ غذا !!!

بهترین روش طبخ غذا !!!

بهترین روش طبخ غذا
بهترین روش طبخ غذا

بهترین روش طبخ غذا بخار پز کردن است

« کباب کردن گوشت نیز روش مناسبی جهت طبخ غذا است نکته مهم استفاده از حرارت ملایم با فاصله مناسب از حرارت است تا از سوختن گوشت جلوگیری شود.»
بهترین روش طبخ غذا بخار پز کردن است و پس از آن آب پز کردن نیز روش مناسبی جهت پخت غذا می باشد به شرط اینکه غذا با آب کم پخته شود و در ظرف بسته بوده و زمان پخت غذا نیز طولانی نباشد و آب حاصل از غذا نیز مورد استفاده قرار گیرد.»
کباب کردن گوشت یا مرغ و ماهی نیز یک روش مناسب جهت پخت غذا است البته بایستی نکاتی در این خصوص رعایت شود از جمله اینکه قطعات گوشت نازک بوده و از قطعات قطور گوشت جهت کباب کردن استفاده نشود چرا که در اینصورت حرارت به تمام قسمت های گوشت نمی رسد و داخل گوشت خام می ماند و ممکن است حاوی تخم انگل و یا میکروب های مختلف باشد که عامل بروز بیماری ها خواهد بود.»
نکته مهم دیگری که در خصوص کباب کردن گوشت بایستی رعایت کرد کباب کردن گوشت بر روی حرارت ملایم با فاصله مناسب از حرارت است تا از سوختن گوشت جلوگیری شود.»

.

.

منبع: سلامت نیوز

مطلب پیشنهادی

چطور سبزیجات را کبابی کنیم؟

بسیاری از سبزیجات را می توان کبابی کرد و از طعم دودی آنها به جای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *