خانه » ♦ خانه و خانواده » بریانی ( اصفهان )

بریانی ( اصفهان )

بریان
بریان

چی لازم دارم:
گوشت سر دست گوسفند ۲۵۰ گرم . دنبه ۵۰ گرم . جگر سفید گوسفند ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد . پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری . زعفران دمکرده ۱ قاشق چایخوری
گردو ، خلال پسته و بادام مقداری . نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت گوسفند ، دنبه ، ۱ عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند ).

جگر سفید را خرد کنید و با ۲ لیوان آب ، ۱ پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید.

مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.

مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال پسته یا بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود ، مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با جگر سفید چرخ شده ، گردوی خرد شده ، جعفری و … تزیین و سرو کنید

یک دیدگاه

  1. جگر سفید میشه خورد از نظر علوم تغذیه جگر سفید جز مواد غذایی محسوب نمیشه.امابریانی اصفهان یکی از خوشمزه ترین غذاهاست بدون جگر سفید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *