خانه » ♦ خانه و خانواده » با این دو کار برنج تان را بی خاصیت نکنید!

با این دو کار برنج تان را بی خاصیت نکنید!

برنج

برنج

برنج منبع غنی کربوهیدرات های پیچیده و فاقد سدیم و کلسترول می باشد. برنج کالری کمی دارد و فاقد چربی می باشد. سه چهارم لیوان برنج، حدود ۱۶۰ کالری انرژی دارد و یکی از منابع اصلی “ویتامین “B1 یا “تیامین” می باشد.

وقتی برنج را خیس می‌کنیم بخش زیادی از ویتامین D آن در آب حل می‌شود و با جوشاندن آن ویتامین B1 برنج نیز از بین می‌رود. پس خیس کردن و جوشاندن برنج تنها باعث از بین رفتن ویتامین‌های D و B1آن می شود. البته می‌توان با کته کردن برنج در آبی که در آن خیس شده بخشی از ویتامین‌ها را حفظ کرد.

برخی افراد تصور می کنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین می برد و خاصیت چاق کنندگی برنج از بین می رود.

این تصور غلط است به دلیل اینکه نشاسته برنج در درون دانه های برنج قراردارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی می ماند و در دسترس نیست.

آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج می شود. ویتامین B۱۲ یا تیامین درپوسته برنج وجود دارد که با جدا کردن پوسته از برنج پنج ششم ویتامین B۱ آن از بین می رود و فقط یک ششم ویتامین B۱ در دانه های برنج باقی می ماند.

در صورتی که برنج آبکش شود، همین یک ششم ویتامین B۱ نیز از بین می رود و برنج فاقد ویتامین می شود.

یک نظر

  1. آرزوی سلامتی دارم براتون
    یه خداقوت هم به مدیران و نویسندگان سایت همیشه پرتلاش باشید

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.