خانه » ♦ خانه و خانواده » بادمجان رولت شده با پنیر

بادمجان رولت شده با پنیر

طرز تهیه بادمجان رولت شده با پنیر که یک غذای بسیار خوشمزه است که از پخت آن پشیمان نمی شوید.

بادمجان رولت شده با پنیر
بادمجان رولت شده با پنیر

مواد لازم (برای ۴ نفر)
بادمجان: ۲ عدد بزرگ ( تقریبا هر کدام ۵۰۰ گرم)
اسپری روغن زیتون
پنیر ریکوتا کم چرب: یک فنجان (۲۵۰ گرم)
ریحان: ۲ قاشق سوپخوری ریز شده
کشمش بی دانه: ۲ قاشق سوپخوری
بادام خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پارمیزان رنده شده: ۲ قاشق سوپخوری
خرده نان تازه: یک چهارم فنجان
زرده تخم مرغ: یک عدد
سس کچاپ: یک بطری ۵۰۰ گرمی
پنیر پیتزا کم چرب: یک دوم فنجان
لوبیا سبز بخار پز شده و بروکلی برای تزئین

طرز تهیه
۱ – فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده سپس یک ظرف پخت که عمق آن تقریبا ۶ سانت باشد و اندازه ی آن ۲۰ سانت در ۲۸ سانت باشد را تهیه کنید و آن را چرب کنید. کشمش ها را درون یک کاسه ریخته و آن را با آب جوش بپوشانید. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید سپس آنها را آبکشی کنید.

۲ – هر بادمجان را از درازا به ۶ قسمت ببرید و با اسپری بادمجان ها را چرب کنید و در یک ماهی تابه نچسب با دمای متوسط سرخ کنید. هر دو طرف آنها را خوب سرخ کنید تا رنگ آنها قهوه ای و نرم شوند.

۳ – پنیر ریکوتا، ریحان، کشمش، بادام، پنیر پارمیزان، خرده نان و زرده تخم مرغ را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید و کمی هم نمک و فلفل بهش اضافه کنید.

۴ – سه چهارم سس کچاپ را درون ظرف غذا آماده شده ریخته و سپس یه کم ترکیب آماده شده ی قبلی را روی تکه های بادمجان قرار دهید سپس آنها را به صورت رولت بپیچانید و در ظرف پخت قرار دهید. با بقیه ترکیب آماده شده و تکه های بادمجان همین کار را انجام دهید. وقتی همه ی بادمجان ها آماده شد روی آنها سس کچاپ باقی مانده را بریزید و با پنیر روی آنها را بپوشانید. آنها را به مدت ۲۵ دقیقه یا وقتی که پنیر ها طلایی شد بپزید و با لوبیا سبز بخار پز شده و بروکلی آن را تزئین کنید و با سبزیجات آن را میل کنید.

مطلب پیشنهادی

متن سنگین کوتاه و تیکه دار برای با کلاسا

  ماها خیلی باکلاس شدیم. از جد ننه بزرگمون بگیر تا اون بچه فسقلی که دستش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *