خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش ۳ نوع سالاد پاستا به سبک چینی

آموزش ۳ نوع سالاد پاستا به سبک چینی

pasta-salad

این سالادها با نودل یا انواع پاستا تهیه می شوند. ماده اصلی آنها را مرغ و سبزیجات تشکیل داده اند.

سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان

• تعداد: ۵ نفر
• زمان تهیه و پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم

• ۴۵۰ گرم سینه مرغ بی استخوان
• دو پیمانه نخود فرنگی در پوسته
• ¼ پیمانه سس سویا
• دو قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید
• یک قاشق چایخوری روغن چیلی
• ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• ۲۲۵ گرم نودل تخم مرغی چینی
• یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• دو حبه سیر رنده شده
• یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی شده
• دو عدد پیازچه
• ۱/۴ قاشق بادام زمینی خرد شده

طرز تهیه

۱- مرغ ها را به اندازه های ۹٫۵ سانتی متری برش دهید. پوسته های نخود فرنگی را نیز خرد کنید. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، سس سویا، سرکه برنج، روغن چیلی و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲- در یک قابلمه بزرگ، نودل ها را ۴ تا ۶ دقیقه داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس کنار بگذارید.

۳- روغن سرخ کردنی را داخل تابه بریزید. سیر را ۱۵ ثانیه داخل آن تفت دهید. نخود فرنگی، فلفل دلمه ای و پیازچه را یک تا دو دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سبزیجات را از تابه خارج کنید.

۴- نیمی از مرغ ها را داخل تابه بریزید و دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشند. آنها را از تابه خارج کنید. همین کار را با باقی مرغ ها تکرار کنید.

۵- همه مرغ ها را دوباره داخل تابه برگردانید، سس و سپس سبزیجات پخته شده را اضافه کنید. در آخر نودل ها را بریزید. خوب هم بزنید تا سس به خورد همه مواد بروند. در آخر بادام زمینی خرد شده اضافه کنید و فورا سرو کنید.

روغن چیلی

• میزان: نصف پیمانه

مواد لازم

• ۱/۳ پیمانه روغن سرخ کردنی
• دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
• دو قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز

طرز تهیه

۱- برای طعم ملایم تر می توانید میزان روغن را نصف پیمانه بیشتر کنید.

۲- در یک قابلمه کوچک، روغن را با هم مخلوط و روی حرارت گرم کنید. سپس از روی حرارت بردارید. فلفل قرمز را اضافه کنید. بگذارید سرد شود. روی آن را بپوشانید و داخل یخچال بگذارید.

سالاد پاستا و مرغ

• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۲ تا ۲۴ ساعت

سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان

سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان

مواد لازم

• ۲۲۵ گرم اسپاگتی
• ۱۱۲ گرم بیبی کورن
• ۱٫۵ پیمانه مرغ پخته و خرد شده
• یک عدد خیار کوچک خرد شده
• یک عدد فلفل دلمه ای قرمز یا سبز خرد شده
• یک عدد هویج متوسط خرد شده
• دو ساقه پیازچه
• ۱/۳ پیمانه سرکه برنج
• ¼ پیمانه روغن سالاد یا روغن زیتون
• ۳ قاشق غذاخوری سس سویا
• یک قاشق چایخوری روغن کنجد
• نصف قاشق چایخوری شکر
• نصف قاشق چایخوری خردل خشک
• برگ های تازه گشنیز

طرز تهیه

۱- پاستا را بپزید و آبکش کنید. بیبی کورن یا دانه های ذرت را بپزید و با آب سرد آبکش کنید.

۲- در یک کاسه بزرگ، پاستا، ذرت، خیار، فلفل دلمه، هویج و پیازچه را با هم مخلوط کنید.

۳- برای تهیه سس، سرکه، روغن زیتون، سس سویا، روغن کنجد، شکر، خردل و سس فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید و سپس روی مخلوط پاستا بریزید. روی آنها را بپوشانید و ۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.

۴- برای سرو، روی پاستا گشنیز تازه بریزد.

سالاد پاستا به سبک چینی

• تعداد: ۸ نفر
• زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۴ تا ۲۴ ساعت

سالاد پاستا به سبک چینی

سالاد پاستا به سبک چینی

مواد لازم

• ۴۵۰ گرم فتوچینی
• ۴ پیمانه مرغ پخته و خرد شده
• ۱٫۵ پیمانه کرفس خرد شده
• نصف پیمانه پیازچه خرد شده
• ¼ پیمانه گشنیز یا جعفری خرد شده
• ۲۲۵ گرم سس سالاد
• دو قاشق چایخوری کنجد بوداده

طرز تهیه

فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را داخل کاسه بزرگ بریزید. مرغ های پخته و خرد شده، کرفس، پیازچه و گشنیز را اضافه کنید. سس را روی همه آنها بریزید و خوب هم بزنید. روی آن را ۴ تا ۲۴ ساعت بپوشانید و در یخچال قرار دهید. برای سرو، دانه های کنجد راروی آن بپاشید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2018 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.